stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

tu
tu
1 19.01.2021 09:53:26

ŽALOSTNO ... Sestra slavne teniške igralke zatresla svet, odkrito o odnosu z zvezdnico! Ko sem jo hotela ...

Sestra slavne teniške igralke je razočarana.

Čeprav se njena teniška kariera ni odvila po pričakovanjih, pa je Kanadčanka Genie Bouchard zvezdnica svetovnega formata. Simpatična tenisačica je pravi magnet za sponzorje, čeprav je svoj največji uspeh na teniških igriščih zabeležila leta 2014, ko se je uvrstila v finale Wimbledona. Številni so pričakovali, da bo šla kariera samo še navzgor, vendar se to ni zgodilo.

Ure in ure treningov je zamenjala za sponzorske obveznosti, zato je bil padec v formi kar malce pričakovan, kljub temu pa je svojo lepoto unovčila na najboljši možni način in je v finančnem pogledu preskrbljena do konca življenja.

Kaj pa njena družina? Športniki pogosto poskrbijo za svoje družinske člane, v primeru Kanadčanke pa ni tako. Zdaj se je oglasila njena odtujena sestra dvojčica, ki je nadvse iskreno spregovorila o njunem odnosu. "Najina starša sta se ločila, enostavno nista bila za skupaj. Genie je ostala z mamo, jaz, brat in sestra pa z očetom. Odraščali smo ločeno," je razkrila Beatrice, ki se je od sestre ločila, ko je bila stara 10 let. Od takrat imata zelo malo stikov, na leto se vidita morda dvakrat. "Ljudje v trgovini so ji bližje kot jaz. To je noro. Zame je skoraj kot tujka. Ljudje si verjetno mislijo, da me s seboj vzame povsod, kamorkoli gre. Ne, nikamor me ni peljala. Ko sem jo hotela videti igrati v Wimbledonu, mi je rekla, naj pridem, naj si kupim vozovnico in naj jo gledam," je še dejala Beatrice o sestri, ki je v zadnjih letih precej padla na teniški lestvici WTA. Vrhunec je doživela leta 2014, ko je zasedala peto mesto, zdaj je na skromnem 141.

eugenie bouchard pm
Profimedia

Značke: bouchard, tenis

Članki iz rubrike