Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

tu
tu
0 04.01.2021 12:33:55

Nekdanja teniška zvezdnica šokirala z razkritjem o svoji BOLEZNI: Mož me je moral dvigati iz postelje, bilo je ...

Caroline Wozniacki, nekdanja številka ena svetovnega tenisa, je spregovorila o bolezni, zaradi katere je morala končati kariero.

Danska teniška igralka Caroline Wozniacki je pred dvema letoma v velikem slogu prišla do zmage na odprtem prvenstvu Avstralije, živela je svoje sanje in mnogim kritikom dokazala, da zna igrati tenis na najvišji ravni. A zanjo se je takrat pekel šele začel. Dlje časa se je namreč spopadala s hudimi bolečinami v sklepih in utrujenostjo. Bolečina je bila tako huda, da ni mogla dvigniti rok. 


"Nekega dna sem se prebudila v takšnih bolečinah, da me je moral mož zvleči iz postelje. Nisem se mogla premikati. Takrat sem poiskala zdravniško pomoč. To so bili začetki moje bolezni. Pred diagnozo mi je bilo zelo težko, ker si nisem znala pojasniti, kaj se dogaja. Mož mi ni pustil, da bi obupala. Spodbujal me je," je razkrila v intervjuju za nemški Bild in dodala, da so ji zdravniki odkrili avtoimuno bolezen  revmatoidni artritis. Nekaj časa je še vztrajala na teniških igriščih, a so bile bolečine prehude, zato je pred letom dni končala kariero.

"Vem, da me bo to trpljenje spremljalo do konca življenja. Bolezen sem temeljito preučila, skupaj z revmatologom pa sva pripravila dolgoročni načrt. Veselim se prihodnosti. Rada bi postala mama," je še razkrila svoje sanje.

Članki iz rubrike