Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

tu
tu
0 06.10.2020 14:09:57

Nov projekt TENIS SLOVENIJE – Teniško aktivni!

Profimedia
Na Tenis Slovenije z začetkom zimske sezone začenjamo z novim projektom, poimenovanim Teniško aktivni! Gre za nadgradnjo akcije Ostani doma in bodi teniško aktiven, ki je uspešno zapolnila mesece v obdobju karantene.

V projektu Ostani doma in bodi teniški aktiven smo predstavili 35 teniških vaj in objavili 11 zanimivih pogovorov, med katerimi je bil tudi intervju s predsednikom Mednarodne teniške zveze Davidom Haggertyjem.

Tudi projekt Teniško aktivni! bo razdeljen v dva dela. Prvi sklop bo zajemal teniške vaje, ki jih bodo s pomočjo rekreativnih igralcev predstavili slovenski trenerji. V drugem delu bomo imeli zanimive pogovore s slovenskimi igralci in igralkami, trenerji in preostalimi ljubitelji in deležniki naše prelepe igre. Pogovore bo vodil Anže Bašelj, ki bo s pravimi vprašanji poskrbel, da bodo ti aktualni in zanimivi, tako da boste na tekočem z dogajanjem v svetovnem tenisu. V prvem pogovoru, danes ob 12. uri, na Facebook profilu Tenis Slovenije bo sodeloval Blaž Kavčič, ki je včeraj na turnirju serije challenger v Italiji predal finalni dvoboj.


Skrivnosti teniške igre bomo spoznavali s pomočjo naših najboljših trenerjev, v prvih druženjih se bomo osredotočili predvsem na rekreativne igralce in igralke ter njihove težave oziroma pomanjkljivosti. Ob tem bodo naši vaditelji predstavili tudi klub, v katerem delujejo, in njihove dejavnosti.

Z novim projektom želimo povečati popularnost tenisa, ljubiteljem in ljubiteljicam tenisa pa želimo pomagati pri pridobivanju novega znanja s pomočjo najboljših in najbolj kredibilnih ljudi, ki delujejo v slovenskem tenisu.

Pogovori in teniške vaje bodo objavljeni vsak teden na naših družbenih omrežjih Tenis Slovenije.

Značke: tenis, slovenija

Članki iz rubrike