Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
11 11.09.2020 11:18:57

Kje je SODNICA, ki jo je Đoković zadel z žogico?! Poglejte si, kaj se z njo dogaja in v kakšnem stanju je!

Profimedia
Sodnica, ki jo je na odprtem prvenstvu ZDA z žogico nehote zadel Novak Đoković, se je že vrnila na delo na turnirju v New Yorku.

Pred dnevi smo bili na odprtem prvenstvu Združenih držav Amerike priča manjšemu incidentu, ki ga je zakuhal srbski teniški zvezdnik Novak Đoković. Slednji je sredi dvoboja z žogico nehote zadel stransko sodnico, ki je padla po tleh in začela močno kašljati. V skladu s pravili je sledila diskvalifikacija s turnirja, čeprav je popolnoma jasno, da tega ni želel storiti.

Prevladuje prepričanje, da Đoković morda ne bi bil diskvalificiran, če sodnica ne bi reagirala tako teatralno, a nihče ne more vedeti, kako močan udarec je v resnici prejela. In kaj se zdaj dogaja z Lauro Clark? Slednja se je vse od tistega dogodka zavila v molk, v sredo pa je že bila na delu na turnirju v New Yorku. 

Tokrat so ji organizatorji dodelili sojenje v igri ženskih dvojic, pred tem je bila pod nadzorom zdravniške službe, ki je ocenila, da ta afera na njej ni pustila nobenih posledic. Na turnirju bo ostala do konca tekmovanja, saj bo na dvobojih OP ZDA zagotovo sodila še nekajkrat .

Značke: tenis, đoković

Članki iz rubrike