Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 02.09.2020 19:00:40

Juvanova v New Yorku nemočna proti 14. nosilki

Profimedia
Edina slovenska teniška igralka med posameznicami Kaja Juvan je v drugem krogu OP ZDA v New Yorku izgubila proti 14. nosilki Estonki Anett Kontaveit. Štiriindvajsetletnica, sicer 21. igralka lestvice WTA, je bila po uri in 14 minutah igre boljša s 6:4 in 6:1.

Devetnajstletna Ljubljančanka je že v drugi igri izgubila svoj servis, v peti igri pa je še sama uspela odvzeti servis tekmici. Tekmici sta imeli v nadaljevanju precej težav z lastnim začetnim udarcem, break več pa je uspel Estonki, ki je prvi niz po 45 minutah dobila s 6:4

V drugem nizu je Estonka po hitrem postopku povedla s 4:0, Juvanova je sicer nato na servis nasprotnice dobila igro, a ji več kot to ni uspelo.



Juvanova je v prvem krogu premagala Američanko Usue Maitane Arconado in se v prvem nastopu na OP ZDA uvrstila v drugi krog. S tem bo prejela tudi ček za 85.000 evrov.

Med posamezniki in posameznicami Slovenija nima več svojih predstavnikov, saj je v prvem krogu moškega turnirja izpadel Aljaž Bedene. Po petih nizih je moral premoč priznati Fincu Emilu Ruusuvuoriju.

Značke: tenis, kaja-juvan

Članki iz rubrike