požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

STA
STA
0 13.06.2020 20:06:14

Turneja Adria Tour se ne bo ustavila v Črni gori

Profimedia
V Beogradu se je danes začel niz dobrodelnih turnirjev pod imenom Adria Tour, ki jih organizira srbski teniški zvezdnik Novak Đoković in bodo potekali do 4. julija. Turneja bi se morala ustaviti tudi v Črni gori, a se je organizacijski odbor odločil, da teniških igralcev 27. in 28. junija v Črni gori vseeno ne bo.

"Dolgo časa smo iskati način, da bi organizirali spektakel za vse ljubitelje športa. Bilo je več izzivov, med prvimi ta, da prebivalci Srbije še niso na seznamu ljudi, ki bi lahko potovali v Črno goro. Upali smo, da se bo to spremenilo, a do tega še ni prišlo. To je nepremostljiva ovira, saj je naša organizacijska ekipa velika," je po poročanju srbske tiskovne agencije Tanjug dejal direktor turnirja Đorđe Đoković.


Đoković je sicer na turnir privabil kar nekaj odličnih teniških igralcev, med drugim tretjega igralca sveta Avstrijca Dominica Thiema, sedmega Nemca Alexandra Zvereva, Bolgara Grigorja Dimitrova ter Hrvata Marina Čilića in Borno Ćorića.

Po Beogradu se bodo igralci preselili v Zadar, kjer bodo dvoboji 20. in 21. junija, 3. in 4. julija bodo igrali v Banja Luki, za 5. julij pa je predviden ekshibicijski dvoboj v Sarajevu med Đokovićem in Damirjem Džumhurjem, najboljšim tenisačem iz BiH. Kaj bo s turnirjem, ki bi moral potekati v Črni gori, še ni znano.

Značke: tenis, turnir, balkan

Članki iz rubrike