Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 29. maja

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

sladkor, sladkorna Svet24.si

Kako zdravi smo Slovenci: tolminska občina ...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Patricija Lovenjak (1) Njena.si

Ljubezen po domače: Patricija povsem drugačna

tu
tu
0 19.05.2020 12:00:06

Prodala se je za 85 tisoč dolarjev! Poteza vroče teniške igralke močno odmeva: Komaj čakam, da ...

Genie Bouchard je v času koronavirusa prišla na zanimivo idejo, kako pomagati tistim najbolj prizadetim.

Kanadska teniška igralka Genie Bouchard je karanteno preživljala v Las Vegasu, kjer ima enega od svojih razkošnih stanovanj, tam pa je prišla na zanimivo idejo, kako pomagati tistim, ki jih bo ta kriza najbolj prizadela.

V svoji relativno kratki karieri je zaslužila že dovolj denarja za brezskrbno življenje, zdaj pa se je ponudila na spletni, ki ponuja dobrodelne dražbe. Začetna cena za večerjo v njeni družbi je znašala 2500 evrov, po 37 višanjih pa se je na koncu ustavila pri 85 tisoč dolarjih.Identiteta srečneža ni znana, zagotovo pa gre za njenega velikega oboževalca. Slednji ne bo dobil le večerje, ampak se bo udeležil kateregakoli od turnirjev, na katerem bo nastopala lepa Kanadčanka, ves čas turnirja bo sedel v loži njene ekipe, za piko na i pa ga bo nagradila s podpisanim loparjem. To, da bo vse stroške krila njena ekipa, je zanemarljiv podatek.

"85 tisoč dolarjev?!?!? Izjemni ste!!! Zelo sem hvaležna in ponosna na vse vas, ki ste se pridružili temu projektu. Komaj čakam, da spoznam zmagovalca! To bo zelo pomagalo tistim, ki živijo v pomanjkanju," je prek Instagrama sporočila športna zvezdnica in še razkrila, da bo izkupiček namenjen različnim dobrodelnim organizacijam.

Značke: bouchard, tenis, večerja

Članki iz rubrike