turban eva mendes Dobra karma

Znana lepotica bi bila v samostanu, če bi nune ...

Jelena Karleuša Svet24.si

FOTO: Karleuša je tokrat presegla samo sebe

JANSA FB obljuba migranti Reporter.si

Število nezakonitih prehodov meje tudi pod ...

bejrut Svet24.si

FOTO in VIDEO: Grozljivi prizori iz Bejruta: umrlo...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Občino Izola tresejo tudi nepremičninski posli

rtvs, radiotelevizija slovenija Odkrito.si

Počasen razpad RTV SLO

Tanja Žagar Njena.si

On je del življenja Tanje Žagar že 38 let

STA
STA
0 05.05.2020 19:39:50

NOČNA MORA za Španca! Prvi trening po sprostitvi ukrepov si bo za VEDNO ZAPOMNIL!

Profimedia
Španski teniški igralec Marcel Granollers je prvi dan sprostitve treningov za vrhunske športnike v Španiji doživel pravo nočno moro.

Med tekom po plaži v bližini Barcelone ga je policija kar trikrat ustavila in legitimirala.

Granollers, šestnajsti igralec sveta med dvojicami in zmagovalec Davisovega pokala lani novembra, je španskemu športnemu časniku Marci razložil, kakšen je bil njegov prvi trening po skoraj dvomesečni izolaciji.

S kondicijskim trenerjem Sergijem Valldauramom je odšel na tek po plaži Castelldefelsa. Že na začetku je moral poslušati očitke mimoidočih, ki niso vedeli, da gre za vrhunskega športnika, ki jim je španska vlada omogočila treninge, vendar ne na teniških igriščih.


Po petnajstih minutah teka ga je ustavila prva policijska enota. "Vprašali so me, ali vem, da na plaži ne smem trenirati. Razložil sem jim, da poznam pravila in da spadam med vrhunske športnike. Pokazal sem jim dokazilo na mobilnem telefonu, vendar sem moral za nekaj deset minut prekiniti trening, saj so policisti preverili podatke v glavni bazi," je dejal Granollers.
"Nato se je pojavila težava s trenerjem, saj pri sebi ni imel nobenega dokumenta oziroma potrdila, da lahko trenira z menoj," je dodal Granollers. "Zadevo smo uredili dokaj hitro in nadaljeval sem s tekom."

"Nisem pretekel niti 500 metrov, ko sta me znova ustavili dve osebi v civilnih oblačilih. Izkazalo se je, da sta policista, ki preverjata upoštevanje pravil. Zgodba se je ponovila. Moral sem pokazati dokumente, onadva sta vse preverila in lahko sem nadaljeval. A ne za dolgo. Pri izhodu z javne plaže so me znava ustavili policisti, in čeprav sem jim povedal, da sem bil že dvakrat legitimiran, sem moral še tretjič pokazati potrdilo, da lahko treniram na prostem," je povedal Granollers.

Tenisač je nato stopil v stik s špansko teniško zvezo, ki mu je sporočila, da razume njegove pomisleke in dodala naj v teh razmerah zdrži do naslednjega ponedeljka, ko bodo po vseh Španiji znova omogočeni tudi treningi na teniških igriščih.

Članki iz rubrike