turban eva mendes Dobra karma

Znana lepotica bi bila v samostanu, če bi nune ...

Jelena Karleuša Svet24.si

FOTO: Karleuša je tokrat presegla samo sebe

JANSA FB obljuba migranti Reporter.si

Število nezakonitih prehodov meje tudi pod ...

bejrut Svet24.si

FOTO in VIDEO: Grozljivi prizori iz Bejruta: umrlo...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Občino Izola tresejo tudi nepremičninski posli

rtvs, radiotelevizija slovenija Odkrito.si

Počasen razpad RTV SLO

Tanja Žagar Njena.si

On je del življenja Tanje Žagar že 38 let

tu
tu
0 22.04.2020 13:32:13

Vrnili smo se na teniška igrišča

Po več kot mesecu dni so po Sloveniji znova zaživela teniška igrišča. Naj še enkrat poudarimo, da je treba upoštevati vsa navodila ministrstva, pristojnega za zdravje, in Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Ta teden se je začel že peti teden projekta Ostani doma in bodi teniško aktiven! S projektom želimo povezati slovensko teniško skupnost z različnimi zanimivostmi, zato vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije potekajo vaje s teniškim trenerjem Robijem Cokanom, Anže Bašelj pa dvakrat na teden na Facebook Live gosti zanimive teniške goste.

Robi Cokan svoje vaje že prikazuje na teniškem igrišču, prvič pa je na igrišču potekal tudi FB Live pogovor. Tokratni gost je bil Rado Mulej, ambasador projekta Gibaj, Mladina!: “Sem velik ljubitelj tenisa. Rad imam vse športe, ampak tenis je na prvem mestu. Najprej tenis, potem 14 dni nič, pa spet tenis, pa mogoče potem kaj drugega. Tenis je trenutno veliko bolj dostopen ljudem, kot je bil v mojih časih.” Rado je v svojem slogu odgovoril na številna zanimiva vprašanja, med drugim je razkril tudi sodelovanje z najboljšim slovenskim teniškim igralcem, Aljažem Bedenetom.Celoten intervju si lahko ogledate tukaj.

V kolikor si še niste ogledali preteklih zanimivih in poučnih intervjujev s Tamaro Zidanšek, Aljažem Bedenetom, Blažem Kavčičem, Kajo Juvan, Blažem Rolo, Andrejem Kraševcem, Markom Porom, vam jih toplo priporočamo. Dostopni so na Facebook strani Tenis Slovenija oziroma na TEJ POVEZAVI.

Značke: tenis, šport

Članki iz rubrike