GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
1 28.03.2020 18:10:58

GROZNO in SRHLJIVO, v karanteni se mu je ZAMRAČIL UM: Veliki zvezdnik je povsem IZGUBIL RAZSODNOST! (video)

vszi
Ves svet je v karanteni, nekaterim pa se je zaradi tega tudi poslabšalo mentalno stanje.

Eden takih je očitno grški tenisač Stefanos Tsitsipas. Slednji je v javnost poslal posnetek, v katerem govori o marsičem, njegove besede pa so zelo strašljive. Nekateri navijači so celo zelo zaskrbljeni zaradi stanja, v kakršnem so ga videli na tem posnetku.

Bivanje v zaprtem prostoru mu očitno vzbuja različne strahove. "Takšne stvari se dogajajo, ko ste predolgo v karanteni, začenjate izgubljati razum in se pogovarjate zz različnimi predmeti. Če se sprašujete, zakaj nisem skupaj z družino, smo se pred nekaj dnevi sprli in sem odšel," je med drugim dejal Tsitsipas, in dodal, da ima družino še vedno zelo rad in se veseli, da se bodo enkrat spet videli, toda v tem trenutku je bilo stresno biti skupaj z bližnjimi.



"Niti ne vem, o čem govorim, v zadnjih dneh sem veliko bral, se poskušal izobraževati, najti nove načine izobraževanja in to ne deluje kot zanimiva šala in tudi to s pivom ni zanimiv vic, samo v hladilniku je bil," je dejal Tsitsipas, ki se želi naučiti francoščino, saj je trenutno v Monacu, prav tako pa želi izboljšati svojo angleščino. Ne samo izboljšati, temveč si želi, da bi jo govoril bolje kot katerikoli angleški profesor in Angleži na sploh.

"Trudim se, da bi ostal v formi, a mislim, da se moja teža povečuje. Stvari niso videti tako kot so bile. Naslednjih nekaj tednov bo ključnih," je dejal Grk, ki je govoril dobre pol ure, na trenutke pa se je zdelo, da kar nekaj blebeta.

Članki iz rubrike