Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

helikopter, reševanje Svet24.si

Policija: V nizkih športnih čevljih na Triglav, ...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

Topalović 23 mm Ekipa24.si

Zdaj je uradno! Milijonski prestop iz prve ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

sveca Ekipa24.si

Velika tragedija! Umrl je zelo uspešni slovenski ...

nu
nu
0 26.12.2019 10:10:51

GROZA! Povozil ga je, PUSTIL LEŽATI , nato pa ... Šokanten zločin vzel življenje ĐOKOVIĆEVEMU trenerju

Hrvaško in Srbijo pretresa smrt Aleksandra Bogadanovića.

Sijajni igralec osiješkega gledališča se je pred petimi dnevi paš vračal s predstave, ko ga je s povsem neprilagojeno hitrostjo podrlo terensko vozilo, ki je divjalo po mestnih ulicah. Čeprav je bil trk silovit, je voznik nadaljeval vožnjo, svoji žrtvi ni pomagal, jo pustil ležati in pobegnil s kraja svojega gnusnega dejanja. "To ni nesreča, to je zločin," kričijo vsi - še toliko bolj zdaj, ko je po dveh dneh boja za življenje nesrečni Bogdanović to bitko izgubil. 

Šlo je za enega najboljših hrvaških gledaliških igralcev, znan je bil tudi po svoji človekoljubnosti, kot odličen teniški igralec pa je bil v mladosti tudi teniški trener. Nekaj časa se je celo zdelo, da ga bo v te vode odneslo bolj kot v dramsko umetnost, saj je med drugim zelo uspešno treniral dve poznejši številki ena svetovnega tenisa - Novaka Đokovića in Ano Ivanović. Z Đokovićem je nazadnje delal leta 2003, ko je Nole kot 17-letnik prvič nastopi na turnirju v Umagu.

Zdravniki so se srdito borili za Bogdanovićevo življenje, a so bile predvsem poškodbe glave prehude in družina (za seboj je 45-letnik med drugim pustil tri otroke) je bila primorana soglašati z odklopom od naprav za vzdrževanje življenjskih funkcij. Družina je takoj dovolila darovanje njegovih organov, 22-letnega storilca brez vozniškega izpita pa je policija medtem prijela in mu bodo sodili tako za povzročitev grozljivega trka kot za brezvestno odklonitev nudenja pomoči in pobeg s kraja nesreče.    

Članki iz rubrike