mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 18.02.2019 21:00:55

Hercogova izgubila v Dubaju

Grega Wernig
Čeprav se sicer ni prebila na glavni turnir WTA v Dubaju z nagradnim skladom 2,8 milijona dolarjev, je slovenska teniška igralka Polona Hercog vseeno dobila priložnost za nastop kot srečna poraženka. A je morala danes v prvem krogu priznati premoč Švicarki Stefanie Vögele s 3:6, 2:6.

Hercogova je v zadnjem krogu kvalifikacij klonila proti Čehinji Lucie Hradecki, toda po odpovedi 14. igralke sveta Danke Caroline Wozniacki zaradi bolezni je vendarle nastopila v prvem krogu.


Njena tekmica je bila na lestvici pet mest slabše uvrščena Švicarka, ki je danes v njunih medsebojnih dvobojih zmagala prvič; po uri in 13 minutah je zdaj skupni izid v medsebojnih zmagah znižala na 1:3. Njena naslednja tekmica bo rojakinja Belinda Benčič.

V Dubaju tako v konkurenci ostaja le še ena Slovenka Dalila Jakupovič; med posameznicami je z 1:6, 6:1 in 6:2 premagala Kazahstanko Zarino Dijas, v drugem krogu se bo pomerila s peto nosilko Nemko Angelique Kerber, med dvojicami pa je z Romunko Irino Bara prav tako preskočila prvo oviro.

Značke: tenis, wta

Članki iz rubrike