požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

STA
STA
0 28.09.2018 13:14:42

Serena Williams odpovedala turnir v Pekingu

Profimedia
Slovita ameriška teniška igralka Serena Williams ne bo nastopila na bližnjem turnirju WTA v Pekingu, so sporočili prireditelji kitajskega turnirja z nagradnim skladom 8,2 milijona dolarjev. Sedemintridesetletna Williamsova naj bi po poročanju portala tennis.com počivala do konca sezone.

Williamsova je na turnirju v Pekingu dvakrat zmagala, najboljša je bila v letih 2004 in 2013. Organizatorji razloga za napoved niso navedli, a trenutno 16 uvrščena igralka na svetu lani zaradi rojstva prvega otroka ni igrala na azijski turneji, tako da ne brani nobenih točk.

Povratnica na veliko sceno po rojstvu hčerke Alexis Olympia se je letos dvakrat prebila v veliki finale turnirjev za grand slam, obakrat pa je potegnila kratko. V Wimbledonu jo je ukanila Nemka Angelique Kerber, v New Yorku pa Japonka Naomi Osaka.



Finalni dvoboj iz velikega jabolka še vedno buri teniške duhove, po njem je bila 23-kratna zmagovalka turnirjev za grand slam - enega več ima Avstralka Margaret Court, kar je tudi rekorden dosežek - je bila zaradi neprimernega obnašanja in številnih izpadov kaznovana s 17.000 dolarjev.

Poleg Williamsove je nastop v kitajski prestolnici zaradi težav s kolenom odpovedal tudi številka 1 na lestvici ATP - Španec Rafael Nadal.

Značke: tenis, kitajska

Članki iz rubrike