lucija mlinarič Odkrito.si

Težek boj z rakom: znana Slovenka ganjena do solz

James Van Der Beek Svet24.si

FOTO. Igralec iz priljubljene najstniške serije ...

Filip Flisar Svet24.si

FOTO: Filip Flisar je postal očka

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Luka Dončić, Anamaria Goltes Najstnica.si

Dokaz, da sta Luka Dončić in Anamaria še vedno ...

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo?

TANJA ZAGAR Njena.si

Tanja Žagar se je vsem opravičila

nu
nu
0 11.03.2018 13:15:30

Ramos še zdaleč ni bil edini: Tudi lepa ANA IVANOVIĆ je morala prekiniti dvoboj zaradi velike potrebe! (video)

Reuters
Tudi to je del športa.

V soboto je precej pozornosti pritegnil kapetan Reala Sergio Ramos, ki je moral sredi dvoboja z Eibarjem zapustiti zelenico in odhiteti na stranišče. Po koncu dvoboja ga je zagovarjal celo trener Reala Zinedine Zidane, ki je pojasnil, da je branilcu ušlo in da ni bilo druge možnosti, kot da odhiti na stranišče.

A to ni bil edini tovrsten primer v športu. Takšne nezgode so precej pogoste med maratonskimi teki, dogajajo se na nogometnih tekmah, boksarskih ringih, precej prahu pa je dvignil primer v tenisu.

Pred osmimi leti se klicu narave ni mogla upreti nekdanja srbska teniška igralka Ana Ivanović. Proti Barbori Zahlavovi je po kratkem pregovarjanju s sodnikom odhitela na stranišče, kjer je morala opraviti veliko potrebo. A takrat je prišlo do nesporazuma, saj tega ne bi smela storiti, drugo igro pa je kazensko izgubila. A to na njeno srečo ni bilo usodno, na koncu je Čehinjo premagala s 6:3 in 6:2 ter se uvrstila v četrtfinale turnirja WTA v Linzu.

Gledalci so bili dolgo časa v negotovosti, kaj se dogaja s srbsko teniško igralko, ta pa je po koncu dvoboja razkrila, kaj je botrovalo temu premoru. "Zelo sem bila v zadregi, tik pred prihodom na igrišče pa sem si privoščila jogurt. Nikoli ne pijte jogurta pred tekmo," je dejala zdaj še upokojena teniška igralka.

Članki iz rubrike