požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

STA
STA
0 09.03.2018 11:58:21

Malce zarjavela Serena Williams do prvega dobljenega dvoboja po porodu

Nekdanja številka 1 ženskega tenisa Serena Williams se je uvrstila v drugi krog turnirja WTA v Indian Wellsu, potem ko je s 7:5, 6:3 premagala Kazahstanko Zarino Dijas. Vest ne bi bila omembe vredna, če ne bi šlo za prvi dvoboj 36-letne ameriške zvezdnice po porodu ter njeno prvo zmago med posameznicami po skoraj 14 mesecev dolgem premoru.

Williamsova igra na svojem prvem turnirju, potem ko je, medtem ko je bila že noseča, lani januarja osvojila odprto prvenstvo Avstralije v Melbournu.

"Na igrišču sem bila še nekoliko zarjavela, vendar pa to v tem trenutku niti ni toliko pomembno. Sigurno, da mi ni bilo lahko, vendar pa je bil občutek zelo dober," je bila zadovoljna Williamsova, ki je v svoji karieri osvojila kar 23 turnirjev za grand slam.



Williamsovo je ob prihodu na igrišče pričakal zelo topel sprejem domačih navdušenih ljubiteljev tenisa, ki so šampionko počastili s stoječimi ovacijami.

Na tribunah je bil tudi njen mož Alexis Ohanian, sicer soustanovitelj Reddita. Williamsova je 1. septembra povila prvorojenko, ki sta ji z možem dala ime Alexis Olympia. Po porodu je imela precejšnje zdravstvene težave in poporodne zaplete, ki bi bili lahko tudi usodni, saj so se ji v pljučih naredili krvni strdki. Dvoboj Williamsove je spremljala tudi njena sestra Venus, ki je med nastopajočimi v Indian Wellsu in potencialna nasprotnica v tretjem krogu.

Značke: tenis, wta

Članki iz rubrike