Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

zu
zu
0 07.11.2017 16:29:56

VSA ČAST! Izjemna gesta Novaka Đokovića! Ne da mu je plačal trenerja, PODARIL mu je ... Mah, saj ne boste VERJELI, KAJ!!!

Reuters
Novak Đoković se je izkazal s potezo, ki je mladeniču spremenila življenje.

25-letni Srb Filip Krajinović je prejšnji teden zaigral v finalu turnirja serije Masters 1000, v katerega se je prebil iz kvalifikacij, njegov pohod pa je ustavil šele Jack Sock.

Zdaj 33. igralec na svetu je bil še maja na 294. mestu lestvice ATP je prestal veliko težkih dni, ki jih je zdaj vse še enkrat podoživel. "Vse se mi je zavrtelo v glavi. Od tega, da je mi je prvi trener  umrl, do operacije, do poškodb, po katerih nisem verjel, da bom doživel najlepše trenutke kariere," je s solznimi očmi razlagal Krajinović, ki so se mu še pred slabim letom dni odpovedali vsi sponzorji, ki so menili, da iz tega Srba ne bo nič.

A Filim ima veliko srečo, saj vanj že dolgo časa verjame eden najboljših tenisačev, Novak Đokovića. Ta mu je nemalokrat svetoval, ga vabil v Monte Carlo, kjer sta skupaj trenirala, postala sta prava prijatelja.

A Novak ni samo tako poskrbel za sonarodnjaka,  Filipov trener Petar Popović, je šele povsem pojasnil, kaj vse je Nole Filipu omogočil. "Srbija je mala država, tenisači so zelo povezani. Novak je od nekdaj verjel v Filipa. Plačal je za njegovega trenerja, še več, v Beogradu mu je podaril stanovanje! Vedno je verjel, da lahko Filip postane velik igralec, tudi takrat ko Filip ni verjel vase, ko zaradi poškodb ni mogel igrati. Đoković je bil vseskozi njegov prijatelj," je dejal Popović.

Značke: đoković, tenis

Članki iz rubrike