Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

tu
tu
0 16.05.2017 20:40:37

Sporočilo, ob katerem spreleti srh: Parižani šokirali, zakaj Šarapovi ne pustijo na Roland Garros

Ruska teniška lepotica Marija Šarapova je za nastop na slovitem turnirju v Parizu potrebovala povabilo organizatorjev, toda ...

V prepričanju, da ga bo res dobila, se je danes lotila svojega nastopa na pripravljalnem turnirju serije masters v Rimu, toda ravno med njenim dvobojem je iz Pariza prišlo naravnost šokantno sporočilo. Sporočilo zelo jasne zavrnitve, ob katerem spreleti srh in ki zagovarja najčistejše vrednote športa.

"Z vabili radi priskočimo na pomoč igralcem, ki so bili poškodovani ali so imeli drugačne težave, ne moremo pa povabiti nekoga, ki se vrača po dopingu. Nihče ji ne more vzeti uspehov, ki jih je dosegla tukaj in dejstvo je tudi, da je svojo kazen odslužila. Toda Maria je vendarle kršila dopinška pravila in mora za to odgovarjati," je sporočil direktor turnirja Bernard Giudicelli.

"Tudi ko so ji skrajšali kazen, so potrdili, da je kršitev obstajala. Ima pravico začeti preboj nazaj proti vrhu, toda svojo pot mora najti sama, brez naše pomoči. Žal mi je za njene navijače, toda moja naloga je, da zaščitim to čudovito igro in ta turnir," je še dejal gospod, ki je seveda močno razklal teniški svet.   

Članki iz rubrike