kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 19.04.2017 16:07:18

Murray se je uspešno vrnil

Reuters
Škotski teniški igralec Andy Murray, trenutno prvi lopar sveta, se je na turnirju v Monte Carlu po poškodbi komolca in odmoru zaradi nje uspešno vrnil na igrišča. V svojem prvem dvoboju po 12. marcu je v drugem krogu s 7:5 in 7:5 premagal Luksemburžana Gillesa Müllerja.

Kot je Britanec, prvi nosilec turnirja, napovedoval, v igri še ni pravi, pogreša predvsem boljši servis. Dvoboj proti Luksemburžanu, ki tako kot Murray na peščenih igriščih ni tako uspešen kot na trših, je začel z dvema dvojnima napakama, nato v prvi igri storil še eno in že takoj izgubil svoj servis. V nadaljevanju pa je vendarle bolje izvajal začetne udarce, tekmecu pa tudi štirikrat odvzel servis, kar je bilo dovolj za zmago. Murray je doslej v Monte Carlu trikrat igral v polfinalu, v finalu pa še nikoli.

Večjih presenečenj zaenkrat na turnirju ni bilo, že v torek je v tretji krog napredoval drugi nosilec Novak Đoković, danes pa zaenkrat tudi tretji nosilec Švicar Stan Wawrinka, šesti nosilec Avstrijec Dominic Thiem in deveti nosilec Čeh Thomas Berdych.

Značke: tenis, atp

Članki iz rubrike