Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
17.12.2016 14:40:26
Deli članek:

Enoglasno sporočilo: Ne naredi tega, izdal boš Đokovića, izdal boš Srbijo. Kot Đurovski Zvezdo!

Reuters

Srbska javnost s eje poenotila v pozivom donevadnemu trenerju Novaka Đokovića, nekdanjemu nemškemu teniškemu asu Borisu Beckerju.

Ta naj bi bil po medijski poročilih le kak teden po prekinitvi sodelovanja z Đokovićem zelo blizu podpisa pogodbe z legendarnim veteranom Rogerjem Federerjem, kar je Srbe močno razburilo. Prepričani so namreč, da bi Becker k Federerju lahko odnesel najbolj sveže skrivnosti iz Đokovićevega tabora. 

Mediji so ogorčeni in so Nemca oklicali za izdajalca, ogorčena je tudi javnosti, mogi kar tekmujejo v tem, kako bi Beckerja odvrnili od namene ali ga že kar takoj očrnili. Pri tem pa je največ prahu dvignil nekoč najboljši vaterpolist na svetu in zdaj politik, prav tako legendarni Aleksandar Šapić.

"To bi bilo nekaj takega, kot ko je v osemdesetih letih Milko Đurovski odšel k Partizanu. Lahko bi šel kamorkoli, le tja ni smel iti," je sporočil znani navijač Crvene zvezde, ki bi se tokrat počutil enako izdanega. In se bo očitno res, kajti končni dogovor med Nemcem in Švicarjem je očitno res zelo blizu.