Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
07.08.2016 09:35:20
Deli članek:

Popoln delirij brazilskega dečka: Videl sem Novaka Đokovića (video)

Srbski teniški as je srečal že kar nekaj velikih oboževalcev in ljudi, na katere je naredil vtis. A česa takega ni doživel še nikoli.

Novak Đoković, ki je ponoči slavil v prvem krogu turnirja dvojic, se je med uvodnimi aktivnostmi na igrah v Riu nekajkrat tudi družil  z navijači, svet pa je hitro obkrožil neverjeten prizor med enim od takih druženj. Posnetek vas bo zagotovo ganil, in to ne glede na to, za katerega teniškega igralca navijate.

Med podpisovanjem raznih artiklov je Novak vzel iz rok knjigo enega od mlajših oboževalcev in začel vanjo pisati svoje ime. Fanta, ki si je očitno tako zelo želel nekaj takega, pa je to povsem zlomilo. Nekontrolirano je začel jokati in pri tem videno izgubljal tla pod nogami, kot da bi padel v trans.

Đoković je to opazil, zato je mali Brazilec dobil še več od tistega, kar si je želel in kar ga je spravilo v deliriji. Tresočega mladega oboževalca je Srb objel, s tem morda celo preprečil, da bi se zgrudil na tla, a hkrati povzročil še močnejša čustva. Še enkrat, posnetek je preprosto neprecenljiv.