Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
13.01.2016 07:45:01
Deli članek:

Đokovićeva huda napaka na prvem zmenku z Jeleno (video)

Nekaj, kar smo v zadnjih letih spremljali v igri srbskega teniškega igralca, je bilo zagotovo blizu popolnosti. Tako na igriščih kot v zasebnem življenju.

Toda vedno se Novak Đoković v tistem zasebnem delu ni najbolje znašel. Kot pravi je na prvem zmenku s svojim takratnim dekletom in zdajšnjo ženo Jeleno napravil napako, ki pa ga ni stala nadaljnjega prijateljevanja z bodočo gospo Đoković.

"V mojih očeh je bila restavracija nekaj posebnega," je povedal Novak, medtem ko je Jelena odvrnila: "Šlo je le za športni bar." A Đoković se ni dal, svoje dekle je želel navdušiti. "Želel sem jo impresionirati, vedel sem, da je ljubiteljica stejka. Želel sem ji pokazati, da o tem vem veliko, stvari sem hotel imeti v svojih rokah, toda vse skupaj je odšlo v napačno smer," se za news.com.au spominja Đoković.

Novak Đoković: Happy new year!

Srbski tenisač je namesto stejka naročil tatarski stejk (biftek op. p.), ki je vedno postrežen surov. Oba sta reagirala začudeno in se ob tem le nasmejala: "Na srečo je bila njena reakcija pozitivna, smejala sva se temu. Ko pogledam nazaj vem, kaj je tatarski stejk."

Đoković je kasneje seveda osvojil Jelenino srce, par pa lahko sadove svoje ljubezni deli s sinom Stefanom. Kot pravi Đoković je tista situacija pripomogla k njuni zvezi na začetku. "Imela sva veliko skupnega in dobro kemijo. To je le še ena situacija, na katero se spomniva in nasmejiva," je še povedal Đoković, ki se vsakič, ko vidi na jedilnem listu tatarski stejk ali biftek nasmeji skupaj z ženo.