Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
07.01.2016 17:13:03
Deli članek:

Đokovića so prosili, da bi zabaval občinstvo, a je to zavrnil zaradi božiča (video)

Reuters

Novak Đoković je znan kot velik zabavljač, ki večkrat poskrbi za smeh med občinstvom, na turnirju v Dohi pa je včeraj zavrnil povabilo organizatorja, da bi se malce pozabaval z navijači.

Novak na začetku nove sezone nadaljuje tam, kjer je ostal v prejšnji. Na turnirju v Dohi se je po zmagi z 2:0 v nizih (6:2, 6:2) nad Špancem Fernandom Verdascom veselil preboja v četrtfinale. 

Po koncu obračuna je do njega pristopil uradni napovedovalec in mu podelil darilce, norčavo kapo in smešna očala ter ga prosil, da si ju nadene in se malce pozabava z občinstvom. Ker ima Novak vzdevek "Joker" (zabavljač), so seveda vsi pričakovali, da bo to tudi storil. 

In Đoković zagotovo ne bi imel nobenega zadržka, če ne bi ravno danes vsi verniki pravoslavne vere praznovali božič, včeraj pa posledično božični večer, tako pa se je najboljši teniški igralec na svetu šali odpovedal. "Zahvaljujem se vam za darilo, toda danes je božični večer, rad bi pokazal spoštovanje do tega praznika, tako da si bom kapo in očala nadel na naslednjih tekmah," je dejal in požel odobravanje številnih Srbov, ki so njegovo potezo seveda pozdravili.