Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
11.07.2014 14:03:42
Deli članek:

Đoković se je poročil

Reuters

Prvi teniški lopar se je včeraj na črnogorskem otoku Sveti Stefan poročil s svojo dolgoletno partnerico Jeleno Ristić, ki je prevzela priimek Đoković, s katero pričakujeta tudi naraščaj.

Srbski in črnogorski mediji so poroko pompozno označili kot "poroko stoletja", a čeprav ima Đoković v svetu tenisa in zabave veliko zvezdniških prijateljev, jih na poroko ni povabil. 

V zadnjih dneh se je govorilo, da naj bi na poroko najboljšega srbskega tenisača prišlo veliko znanih oseb, od filmskega zvezdnika Roberta de Nira, do njegovega dobrega prijatelja Andyja Murrayja, govorilo se je tudi o Marii Šarapovi, toda skromni Đoković si ni želel preveč medijskega pompa.

Zanimivo, na poroki nista bili niti najboljši srbski teniški igralki Ana Ivanović in Jelena Janković, so se pa poroke udeležili Đokovićevi kompanjoni iz reprezentance - Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić, Viktor Troicki, Ilija Bozoljac in tudi kapetan Bogdan Obradović. Med gosti sta bila tudi Đokovićeva trenerja, Marjan Vajda in Boris Becker

Mediji in fotografi na poroko niso bili povabljeni, fotografiranje je bilo prepovedano tudi gostom, ki naj bi morali podpisati tudi pogodbo o neizdajanju podrobnosti. Revija Hello naj bi imela ekskluzivne pravice za objavo poročnih fotografij, saj so za njihov odkup Đokoviću ponudili 500 tisoč evrov, ki jih bo Nole daroval v dobrodelne namene.

Sicer pa je bil na Svetem Stefanu včeraj samo civilni obred, cerkvena poroka, ki bo potekala pred samo 15 najožjimi družinskimi člani, je na sporedu jutri. 

Poroka naj bi Đokovića stala okrog 500 tisoč evrov.