denar2 Dobra karma

Koliko denarja imamo, odloča matrica našega imena

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

aleksandra sadowska Svet24.si

FOTO: Želela je črne, zdaj je oslepela

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

chang (3) Njena.si

Špela Grošelj je bila kar naenkrat videti drugače

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

STA
STA
0 28.09.2019 16:38:40

Terčeljeva in Božič odbojkarjem: Samo tako naprej, s srcem in brezkompromisno

Eva Terčelj
Arsen Perić
Slovenska sobotna junaka kajakaških in kanuističnih tekmovanj v Seu'd Urgellu Eva Terčelj in Luka Božič sta si ogledala polfinalni obračun slovenske odbojkarske reprezentance proti Poljski. Oba sta bila navdušena nad predstavo izbrancev Alberta Giulianija in verjameta, da jo bodo ponovili tudi v pariškem finalu proti Srbiji.

"Samo tako kot do zdaj. Brezkompromisno, s srcem, navijamo za vas," pred finalom odbojkarjem sporoča kajakašica Terčeljeva, nova svetovna prvakinja v slalomu.

Božič doslej odbojke ni spremljal, čeprav je doma v bližini Kanala, v okolici Mosta na Soči, a ga je prevzelo samo tekmovanje in vzdušje v dvorani v Stožicah."Kadar pride do takega dogodka, podpiraš slovenske športnike. Kar so odbojkarji pokazali v Stožicah, je bilo res nekaj neverjetnega, nekaj posebnega. To sem začutil tudi sam. V finalu jim želim srečo, ne glede na to, da nam bodo vzeli nekaj pozornosti javnosti. Prav nič nisem ljubosumen, ko bi vsaj zmagali," je dejal Božič.

Slovenska reprezentanca je s svojimi navijači polfinalno tekmo spremljala na dveh prizoriščih. Del ekipe je bil v hotelu, kjer so imeli navijaški boj s Poljaki, drugi del pa je v enem izmed lokalov na televizijo priključil računalnik. V tem lokalu, kjer so se jim pridružili tudi novinarji, je bilo vzdušje prešerno, mimoidočim Špancem ni bilo nič jasno. Še posebno po velikem slavju.

Značke: odbojka, kajak kanu

Članki iz rubrike