Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

pu
pu
0 05.05.2019 14:38:30

VOJNA S SEKSI FOTKAMI! Lepotico obtožili PREVEČ VROČE objave, ona zdaj objavlja ŠE BOLJ VROČE! (foto)

Federica Pellegrini je dodobra razburkala italijansko javnost.

Mična italijanska plavalka Federica Pellegrini je dodobra razburkala italijansko športno in splošno javnost, 'krivo' pa njeno udejstvovanje na družabnem omrežju instagram.

Na omrežju, na katerem znani in manj znani objavljajo svoje fotografije, je dejavna že lep čas, a je bila v nasprotju z velikim številom njenih športnih kolegic precej bolj zadržana. Le redko je objavljala fotografije v kopalkah, nemogoče pa je bilo zaslediti fotografijo, ki bi se osredotočala na njene obline. A pred kratkim se je to spremenilo, odziv je bil pa naravnost neverjeten.Številni so bili njene prve tovrstne fotografije zelo veseli, spet drugi so ob njenem plezanju iz bazena zapisali, da to enostavno ni ona in naj drugič takšnih fotografij ne objavlja. A to jo je očitno še bolj podžgalo, saj je sledilo še več atraktivnih fotografij, morda pa je spoznala, da s takšnimi prizori pritegne precej več pozornosti.

Vsa zadeva je prišla celo tako daleč, da je italijanska Gazzetta dello Sport tej temi posvetila celo stran, svoj komentar je podal celo urednik slovitega rožnatega časnika in italijanski športni šampionki, ki na naslednjih olimpijskih igrah cilja na zlato odličje, svetoval, naj počne, kar se ji zdi prav.

pellegrini 1

Galerija
Značke: pellegrini, plavanje

Članki iz rubrike