natalija-verboten-jpg Odkrito.si

Natalija Verboten spregovorila o lepotni operaciji...

Gol, moped, Brandenburg Svet24.si

FOTO: V vročinskem valu kar gol na moped

pamet ena Petisvet.si

Znamenja, ki pričajo v prid vaše pameti

silhueta, senca, napad, nevarnost, noč, napadalec Svet24.si

Policija potrdila, da motiv za napad na sodnico ...

kylie jenner Svet24.si

FOTO: Da, to je Kylie Jenner brez ličil

andrej rebula Njena.si

Plesalec šova Zvezde plešejo v veselem ...

Miloš Mišo Stevanović Njena.si

Znan Slovenec po desetih letih poročil srčno ...

nu
nu
0 05.02.2019 12:44:51

Velik plavalni talent USTRELJEN v neverjetnih okoliščinah! GROZNE posledice, STRELCI mislili, da ...

Športna Italija je pretresena.

V nedeljo zvečer so v Rimu ustrelili 19-letnega izjemno nadarjenega plavalca Manuela Borutzza, ki se v tamkajšnji bolnišnici še vedno bori za življenje. Poročila pa pravijo, da bo, tudi če bo bitko za življenje dobil, zagotovo hrom od ledvenega predela navzdol in bo seveda moral končati svojo kariero. Veljal je za velikega talenta, ki se je iz Trevisa preselil v Rim in tam treniral z elitno skupino mladih plavalcev, specializiran je bil za daljše razdalje. 

Po doslej zbranih informacijah iz policije in italijanske plavalne zveze, je bil nesrečni Bortuzzo z dekletom v bližini nekega lokala, ki ga sploh nista obiskala in v katerega niti nista nameravala vstopiti. V tem lokalu je izbruhnil pretep, očitno zaradi tega pretepa pa sta se v bližino pripeljala neznanca na motorju, ki sta streljala proti lokalu. Bortuzza naj bi celo zamešala za nekoga, ki naj bi pretep sprožil in se s tem zameril napačnim ljudem.

"Gre za neverjeten splet groznih okoliščin. Tako policija kot mi zagotavljamo, da je bil Bortuzzo v bližini dogodka povsem nič hudega sluteč in ni imel popolnoma nič opraviti z neredi. Nudimo vso podporo družini v teh težkih časih, pretreseni smo in upamo na najboljše," so sporočili iz italijanske plavalne zveze, zdravniki pa so dodali: "S trenutnim dosegom znanosti mladeniču žal ni mogoče vrniti uporabe nog. To je kruta usoda, s katero se moramo sprijazniti.   

Značke: bortuzzo, streljanje

Članki iz rubrike