Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 04.04.2018 22:28:50

Mrakova in Macarolova napredovali

Jadralke so na španskem otoku Mallorca v olimpijskem dvosedu 470 na regati za pokal princese Sofije danes odjadrale prva finalna plova.

Tina Mrak in Veronika Macarol sta ju končali na na tretjem in 12. mestu, skupno pa sta po današnjem dnevu deveti. "Danes je pihal močnejši veter, od 14 do 18 vozlov. V prvi regati sva bili hitri in si izborili tretje mesto, v drugi pa sva se držali napačne strani in tako prišli na prvo bojo med zadnjimi. Stranico z vetrom sva dobro odjadrali, spet nekoliko izgubili v veter in končali na 12. mestu. Škoda, da druge regate nisva bolje izkoristili, saj so nama pogoji ustrezali," je povedala Mrakova.


Povsem pa se je spremenilo tudi pri vrhu skupne razvrstitve. V vodstvo sta se povzpeli Francozinji Camille Lecointre in Aloise Retornaz, drugi sta zdaj Britanki Hannah Mills in Eilidh Mcintyre, tretji pa Japonki Ai Kondo Yoshida in Miho Hoshioka.

V razredu 49er sta Peter Janežič in Sebastian Prinčič v treh plovih z uvrstitvami na 10., 7. in 10. mestu v bronasti skupini zasedla skupno 63. mesto. Tudi v razredu laser standard Žan Luka Zelko jadra v bronasti skupini, kjer je z dvema današnjima uvrstitvama na 4. mesto sedaj skupno 124. V razredu laser radial sestri Pletikos jadrata v zlati skupini, Kim Pletikos je po današnjem jadranju zaključila na 55. mestu, Lin Pletikos pa na 57. mestu.

Značke: jadranje, sta, mrak, macarol

Članki iz rubrike