Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 03.04.2018 20:08:25

Mrakova in Macarolova danes nekoliko slabše

alesfevzer.com
V Palmi na španskem otoku Mallorca se nadaljujejo jadralni regatni nastopi za pokal princese Sofie. Dekleta v olimpijskem dvosedu 470 so danes odjadrala še zadnja dva kvalifikacijska plova. Slovenkama Tini Mrak in Veroniki Macarol (JK Pirat) je šlo nekoliko slabše, zdrsnili sta na skupno 11. mesto.

V šibkem vetru in velikem valu sta Mrakova in Macarolova prvo današnjo regato končali na 17. mestu, drugo pa na 4., skupno sta na enajstem mestu.

"Pogoji danes so bili zelo zahtevni. Prvo regato smo odpeljali v šestih vozlih vetra in po zelo velikem valu. Najina taktika in manevri so bili slabi. V drugi regati je bilo vetra nekoliko več in po odličnem startu sva bolje odvozili," je po današnjem dnevu dejala Mrakova.



V sredo so predvideni prvi finalni plovi, posadke so razvrščene v zlato in srebrno skupino, Mrakova in Macarolova jadrata v zlati skupini, v kateri je skupno 24 posadk.

Po drugem jadralnem dnevu je prišlo do spremembe tudi med najboljšo trojico. Vodstvo sta prevzeli Izraelki Noya Bar-Am in Nina Amir, drugi sta zdaj Švicarki Linda Fahrni in Maja Siegentahler, tretji pa Nemki Nadine Boehm in Ann-Christin Goliass.

Značke: jadranje, sta

Članki iz rubrike