pia fotka Odkrito.si

Zakaj je izginila seksi vremenarka Pia Škofic?

Sanja Grohar s fantom_osebni arhiv Svet24.si

FOTO: Poročila se bo letos poleti v Sloveniji

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 21. aprila

dva vzporedno, kolesarji Svet24.si

Čigave so ceste? Kolesarji sami krivi za nesreče?

niall horan videospot Najstnica.si

Niall Horan razkril svoje zdravstveno stanje

moški Njena.si

Šok: 'Oče' devetih otrok izvedel, da je neploden!

Natalija Gros Njena.si

Natalija Gros pokazala svojega moškega

STA
STA
0 20.04.2017 21:58:40

Peter Kauzer prejel najvišje priznanje Kajakaške zveze Slovenije

Olimpijski podprvak Peter Kauzer je danes v Ljubljani prejel zlato plaketo Kajakaške zveze Slovenije (KZS), najvišje priznanje vodilne kajakaške organizacije pri nas. Hrastničan je priznanje prejel za vrhunske športne dosežke in prispevek k razvoju kajakaštva.

V Ljubljani je danes potekalo zasedanje skupščine KZS. Ker pravilnik o nagrajevanju predvideva, da zlato plaketo KZS podeljuje izključno skupščina, je Peter Kauzer za izjemne športne dosežke, ki jih je kronal lani z osvojitvijo srebrne kolajne na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru, priznanje prejel danes in ne lani v okviru prireditve Kajakaš leta 2016, kjer pa so lahko podelili srebrno plaketo Aleksu Leu Vestu in bronasto plaketo Petru Kauzerju starejšemu.

Poleg podelitve zlate plakete Petru Kauzerju so delegati potrdili poročila za leto 2016 in sprejeli načrt dela za leto 2017. Na pobudo generalnega sponzorja Kajakaške zveze Slovenije, družbe Holding Slovenske elektrarne, je bil v predsedstvo imenovan Matic Naglič, ki je zamenjal dosedanjega člana Tomaža Štoklja. Predsednik KZS Andrej Ribič se je Tomažu Štoklju, kljub njegovi odsotnosti, zahvalil za prispevek v delu predsedstva.

Značke: kajak kanu, sta

Članki iz rubrike