Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
14.08.2016 18:29:10
Deli članek:

Ko je seks pomembnejši od rezultata

Brazilska skakalka v vodo Ingrid Oliveira je sebi in svoji partnerici uničila sanje o medalji na olimpijskih igrah, zdaj pa je znan tudi razlog za njen slab nastop. In ta je nadvse bizaren ...

Večina športnikov se na olimpijske igre odpravi po medaljo oziroma vsaj dostojno zastopati barve svoje države, nekaj pa je tudi takšnih, ki jim rezultat ne predstavlja kakšnega večjega motiva. Slednjim je očitno pomembnejša zabava.

Med slednje tako sodi tudi brazilska skakalka v vodo, ki sicer velja za eno bolj nadarjenih brazilskih skakalk v vodo. Ingrid Oliveira je v paru z Giovanno Pedroso povsem razočarala, zdaj pa je znan tudi razlog za njuno nezbranost.

Ingrid je namreč dan pred nastopom celo noč ponočevala v postelji, kjer ji je družbo delal kajakaš Pedro Goncalves. Njune postelje aktivnosti naj bi trajale celo noč, za nameček pa je ven iz sobe poslala svojo partnerico Pedroso, s katero si jo delita. Ta je tako večji del noči prebedela na hodniku, rezultat neprespane noči pa se je hitro poznal na nastopu.

"Vsakdo naredi napako," je za brazilske medije na kratko sporočila Oliviera, o njuni neprespani noči pa ni želel govoriti niti kajakaš. "O mojem zasebnem življenju ne govorim. Sam se zadovoljen z rezultatom in to je zdaj tisto, kar je pomembno," je pristavil rojak Pedroso.