sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

(psp)
(psp)
0 28.06.2023 10:48:37

Ostaja v krogu najboljših

psno
Državno tekmovanje UPZS in mednarodna tekma IDC je za plesalce Plesnega studia Petra dokaz, da pod strokovnim vodstvom vodje in trenerke Petre Bremec s prikazanim plesnim znanjem delajo v pravo smer in z nastopi dokazujejo, da spadajo v krog najboljših.

Marca letos so se plesalci Plesnega studia Petra udeležili prvega UPZS-prvenstva za pokal Slovenije ter si priplesali prvo mesto v formacijah show dance. Svoje plesno znanje so pokazali tudi v začetku junija v Laškem na državnem tekmovanju UPZS. Državno tekmovanje je s spodbudnim govorom odprla podpredsednica UPZS, trenerka in strokovni vodja mag. Petra Bremec, Plesni studio Petra pa je med 35 plesnimi klubi postal kar dvakratni državni prvak – v show plesih male skupine mladinci ter show plesih male skupine mlajši mladinci.

Pred dnevi so se tekmovalci koprskega plesnega studia udeležili junijskega tradicionalnega mednarodnega plesnega tekmovanja IDC na Krku. Konkurenca je bila izjemna, saj je plesalo kar 4500 plesalcev s 475 plesnimi točkami. Na Krku so si priplesali zlato v kategoriji show plesi male skupine mladinci, srebro v kategoriji jazz male skupine mladinci in tretje mesto med show formacijami mladinci.

Zelo zaposlena Petra Bremec nam je zaupala, da njen studio svojega dela ne posveča zgolj tekmovalnim zvrstem, saj se v plesni družini s svojim znanjem v ospredje postavljajo tudi mladi plesalci CICI plesne skupine, mlajše in starejše jazz baletke ter rekreativna show dance skupina.

Predanost, vztrajnost in strast do plesa, ki ga plesalci z Obale delijo s svojo trenerko in koreografinjo Petro Bremec, je tako tudi v novi plesni sezoni prinesla rezultate, ki so več kot poplačali trud, vložen v urah treningov. 

Članki iz rubrike