Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Stane Kadunc
Stane Kadunc
0 18.11.2022 20:01:18

Kdo bo prvi zasledovalec Konstruktorja?

Igralke Impola imajo na sporedu težko gostovanje v Kamniku.
psno
V ospredju tekem sedmega kroga kegljaške lige bo derbi v Kamniku med Calcitom in Triglavom. Zelo zanimivo bo v Ljubljani med Taborsko Jamo in Gorico. Pri dekletih lahko pričakujemo lepi tekmi v Kamniku in na Staničevi v Ljubljani.

Sedmi krog nam ponuja derbi kroga v moški 1. A ligi, ki bo na sporedu v Kamniku, kamor prihaja Triglav. Obe ekipi sta pred začetkom merili na vrh lestvice, zdaj pa se borita, kdo bo prvi zasledovalec Konstruktorja. Kranjčani so na zadnji tekmi doživeli šok doma, ko so jim točko odščipnili igralci Taborske Jame, Calcit pa je doživel visok poraz v Mariboru. Mariborčani, ki prikazujejo boljše nastope od pričakovanj, bodo tokrat v vlogi favorita v Trbovljah. Igralci Proteusa imajo pred seboj precej lažje delo, saj gostijo Litijo, ki je trenutno v manjši krizi rezultatov. Zelo zanimivo tekmo pa lahko pričakujemo v Ljubljani. Domači jamarji, ki so v zadnjem krogu pripravili veliko presenečenje, ko so v Kranju osvojili veliko točko, gostijo letos izredno razigrane Goričane. Glede na to, da obe ekipi dosegata visoke rezultate, bi lahko tudi tokrat videli izvrstne rezultate za težko kegljišče za Bežigradom. Hrastničani pa imajo priložnost, da pridejo do prvih letošnjih točk, saj bodo doma gostili Ljubelj. Toda Tržičani bodo naredili vse, da pridejo do novih točk.



Vodilne Postojnčanke imajo tokrat na sporedu eno najlažjih gostovanj v Slovenj Gradcu. Domačinke so glede na prvo tretjino prvenstva trenutno najslabša ekipa v ligi. Celjanke, ki so v zadnjem krogu prvič izgubile in to v Tržiču, imajo zdaj priložnost za novi točki, saj gostijo Remoplast. Taborska Jama, ki je na zadnji tekmi pripravila veliko presenečenje z zmago pri Impolu, ima zdaj lepo priložnost, da ta uspeh potrdi doma proti Pivčankam, ki so trenutno v manjši krizi. Zanimiva tekma pa se obeta v Cerknici, kamor prihajajo igralke Ljubelja. Brest je sicer nazadnje izgubil v Pivki, vendar se je izkazal z dobrim rezultatom, medtem ko so Tržičanke nadigrale Celjanke. Na sporedu je še ena zelo zanimiva tekma in to v Kamniku. Tako domačinke kot tudi Bistričanke si želijo točk, potem ko so v zadnjem krogu oboje doživele boleče poraze.



1. A liga, 7. krog
Moški
Rudar – Konstruktor (13.00)
Proteus – Litija (14.00)
Taborska Jama – Gorica (15.30)
Hrastnik – Ljubelj (17.00)
Calcit – Triglav (17.00).


Ženske
Taborska Jama – Pivka (12.00)
Brest – Ljubelj (14.00)
Calcit – Impol (14.00)
Celje – Remoplast (15.00)
Slovenj Gradec – Proteus (16.00)
Značke: kegljanje, prva-liga

Članki iz rubrike