Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ou
ou
55 13.11.2022 12:30:37

Šok! Član priljubljene slovenske akrobatske skupine se bori za življenje, podrobnosti močno pretresejo!

Katja Pokorn
Na treningu nadvse priljubljene akrobatske skupine je prišlo do hude nesreče, neuradno naj bi šlo za člana skupine Dunking Devils.

V trampolinskem parku Woop na Leskoškovi cesti v Ljubljani je oseba med športno aktivnostjo na trampolinu v soboto padla v jamo pod trampolinom in se poškodovala. Prvo pomoč so nudili v Gasilski brigadi Ljubljana. Reševalci so jo odpeljali v bolnišnico, navaja uprava za zaščito in reševanje. Poškodovana oseba je življenjsko ogrožena, so potrdili na policiji.

V Gasilski brigadi Ljubljanaza STA danes še niso mogli posredovati podrobnosti o nesreči, ki se je zgodila v soboto nekaj po 16. uri. Na Policijski upravi Ljubljana pa so pojasnili, da so bili o dogodku, v katerem je bila poškodovana oseba, obveščeni okoli 17. ure.

"Po do zdaj znanih podatkih je bilo ugotovljeno, da je oseba v športnem parku med treningom padla med športne blazine in se huje poškodovala. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v Univerzitetni klinični center Ljubljana, njeno življenje je ogroženo," so odgovorili na povpraševanje STA. Policisti po do zdaj zbranih informacijah znakov kaznivega dejanja niso ugotovili.



Po poročanju medijev je ogroženo življenje polnoletnega profesionalnega akrobata in člana akrobatske skupine, ki prostore parka vsakodnevno uporablja za treninge, neuradno gre za člana ekipe Dunking Devils.

Do nesreče je prišlo ob napačnem pristanku v gimnastično jamo s penami med izvajanjem zahtevnejšega elementa na trampolinu v profesionalnem delu parka, ki je namenjen izkušenim skakalcem in treningom akrobatskih elementov, so na spletnem portalu lokalec.si navedli besede direktorja parka Mirana Razorška.

Poškodovani je po navedbah portala ob dogodku prejel takojšnjo pomoč zaposlenih, ti pa so ga nato nemudoma predali reševalcem, ki so prispeli na kraj nesreče.

Članki iz rubrike