palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

ou
ou
0 20.10.2022 10:20:11

Žogarija v Kranju – 23. september

23. septembra je bil na sporedu še zadnji letošnji dogodek Žogarije. Potekala je na imenitni lokaciji – v Kranju pred Prešernovim gledališčem.

Dogodek smo začeli s predstavitvijo šol, protokolom fair play in nato z ogrevanjem, ki je pred športnimi dejavnostmi zelo pomembno.

Z nami so bile Osnovna šola Franceta Prešerna Kranj podružnica Kokrica, Osnovna šola Naklo, Osnovna šola Janeza Puharja Kranj center 1, Osnovna šola Janeza Puharja Kranj center 2 in Osnovna šola Jakoba Aljaža Kranj.

Učenci so se med sabo pomirili v spretnostnih igrah, kvizu znanja in nogometu, profesorji pa so se tudi tokrat pomirili v svoji disciplini in najbolje so se odrezali pri Osnovni šoli Franceta Prešerna Kranj podružnica Kokrica.


Vsi prisotni so se prav tako lahko preizkusili v varni vožnji s kolesom na kolesarskem poligonu ter v ustvarialnem kotičku, kjer so lahko sodelovali v nagradni igri Gradimo most prijateljstva – Bauhaus. Naš Vranček Franček in Ferdo sta vabila h kruhku DON DON s Kekčevo pašteto, napitkom Sola in osvežilni vodi Zala. Tudi tokrat nas je Ferdo obdaril z okusnimi jabolki iz HOFER-ja.

Kot bi mignil je bil tu že čas za razglasitev rezultatov. Največ točk zbrala Osnovna šola Franceta Prešerna Kranj podružnica Kokrica, ki je kar v treh igrah zbrala največ točk od vseh. Največji pokal – pokal za naj fair play igro pa je dobila Osnovna šola Janeza Puharja Kranj center 1.

Iskrene čestitke.

Tako je h koncu prišla že 17. Žogarija. Bila je odlična, zabavna, polna nasmejanih obrazov, lepih golov, dobrih prigrizkov in pijače in najpomembnejše odlične družbe. Komaj čakamo, da se bomo lahko v prihodnjem letu spet družili in zabavali na novih dogodkih.

Značke: žogarija, otroci

Članki iz rubrike