duša Dobra karma

Ob smrti bo z vsemi nami samo ena sopotnica ...

1_nuša rojs Svet24.si

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem ...

milan kucan Reporter.si

Kučan šokiral z izjavo: »Treba je verjeti ...

boris johnson1 Svet24.si

Boris Johnson obljubil tableto proti covidu

janez pogorelec pl2 Necenzurirano

Vplivni član NSi zaradi Janše ostal brez funkcije

PicsArt_04-20-12.28.57 Odkrito.si

Oh, kakšna groza?!

Alen Kobilica in Maja Prašnikar Njena.si

Alen Kobilica verjame, da bo spet videl

STA
STA
0 24.02.2021 09:01:46

Nove PODROBNOSTI grozljive nesreče WOODSA: Vozil prehitro, zdravniki pa o HUDIH POŠKODBAH!

Ameriški zvezdnik golfa Tiger Woods je bil v torek vpleten v hudo prometno nesrečo v okolici Los Angelesa, po kateri so ga morali v bolnišnici operirati. Po prvih podatkih je uspešno prestal več operacij zlomljenih nog in je po posegu v zavesti in okreva, poročajo tuje tiskovne agencije.

Woods je bil v torek vpleten v prometno nesrečo, po kateri se je njegov avtomobil večkrat prevrnil. Iz močno poškodovanega vozila so ga rešili gasilci, Woodsa pa so zaradi hudih poškodb odpeljali v bolnišnico.

Podrobnosti o poškodbah Woodsa in vzroku za nesrečo policija takoj po nesreči ni razkrila. Italijanska tiskovna agencija Ansa je poročala, da naj bi imel 45-letni športnik, ki okreva po operaciji hrbta, večkrat zlomljene noge in da so se zdravniki odločili za takojšnjo operacijo.

Tudi francoska tiskovna agencija AFP poroča o resnih poškodbah in navaja izjavo policistov, da je imel slavni golfist srečo, da je prevračanje avtomobila sploh preživel.

Lokalni šerif okrožja v Los Angelesu, kjer se je prometna nesreča zgodila, Alex Villanueva, je dejal, da ni videti, da bi bil Woods pod vplivom alkohola ali kakšnih drugih snovi, poroča AFP.

Dodaja še šerifova pojasnila, da v nesreči v zgodnjih jutranjih urah niso bila vpletena druga vozila, da pa se je zgodila na strmem odseku ceste, ki je večkrat prizorišče prometnih nezgod, ter da je "Woods vozil hitreje, kot bi bilo normalno".Policist Carlos Gonzalez, ki je bil prvi na prizorišču nesreče, pa je povedal, da je "velika sreča, da je Woods to preživel", piše AFP. Ta je še poročala, da bi poškodbe ob sicer vse bolj pogostih težavah Woodsa s hrbtenico v zadnjih letih lahko pod vprašaj postavile nadaljevanje njegove kariere.

Ob nesreči je bil sicer Woods pri zavesti, potem ko so ga gasilci rešili iz zverižene pločevine njegovega terenca, pa so ga reševalci odpeljali v bolnišnico.

Nemška tiskovna agencija dpa medtem danes zjutraj poročala, da je Woods po operacijah pri zavesti, se normalno odziva v pogovoru in je že v svoji bolniški sobi.

Navaja tudi pojasnila bolnišnice Harbor UCLA, kjer so operacije opravili, da so z operacijami oskrbeli več odprtih zlomov desne noge, pri čemer so golenico utrdili s ploščico, gleženj pa z vijaki.

Na novico o nesreči so se že odzvali številni Woodsovi športni prijatelji in tekmeci. V imenu združenja golfistov PGA pa je komisar Jay Monahan sporočil, da še čakajo na podrobnejše informacije o njegovem stanju, a mu želijo čimprejšnje okrevanje in mu bodo nudili vso potrebno pomoč.

Značke: golf, nesreča

Članki iz rubrike