kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 11.06.2020 10:40:12

KAAAAJ?! Deželak junak NI MOGEL VERJETI - glejte, kaj se mu je zgodilo V ŽIVO! Dobil je ... (video)

Sijajni prizori v oddaji Denis Avdić show na Radio 1.

Miha Deželak se v petek odpravlja na novo dobrodelno popotovanje po Sloveniji - ni še jasno, s kakšnim prevoznim sredstvo, je pa jasno, da z enakim zanosom in enako velikim srcem kot vedno. No, v okviru priprav na novo sezono izjemno priljubljene človekoljubne akcije Deželak Junak pa so mu njegovi trije sovoditelji na čelu s kultnim Denisom Avdićem v današnjem jutranjem programu pripravili prav posebno presenečenje. S prav posebnim darilom. 

Kot velik športni navdušenec si je Deželak vedno želel, da bi se znašel na naslovnici edinega slovenskega športnega dnevnika Ekipe SN. In v sodelovanju s tem časnikom so mu sodelavci željo izpolnili. Miha se je danes resnično znašel na priložnostni, darilni naslovnici, ki jo je v studio prinesel Ekipin novinar Andrej Miljković. Pa ne samo to. Poleg tega, da mu je pripadel glavni naslov, so bili vsi ostali naslovi prav tako povezani z njim. In to kakšni naslovi - z nekaj umetniške svobode so jih prispevala največja slovenska in mednarodna imena. 

Tako sta Deželaku kot izjemno nadarjenemu nogometašu spomenik postavila Lionel Messi in Cristiano Ronaldo, Maradona je menda ravno zaradi Mihovih mojstrovin začel iskati uteho v drogah, medtem ko je navdušen tudi Zlatko Zahovič - čeprav bi mu lahko bil 'fotr'. Šalo na stran, Deželak je bil nad presenečenjem navdušen, kot je razvidno tudi iz fantastičnega posnetka, ki je nastal v živo v programu. Ogledate si ga lahko spodaj. Če vam ga ne prikaže, pa na tej povezavi.           

Članki iz rubrike