jernej damjan, niki, taya damjan Dobra karma

Iskrena Jernej in Taya Damjan - tudi o novem ...

1_ilka štuhec Svet24.si

FOTO: Ilka Štuhec navdušila s počitniško ...

janez-jansa-in-bojan-pograjc-pred-tremi-desetletji-uspesna-v-triglavski-steni-01 Reporter.si

Državni sekretar v Janševem kabinetu Bojan ...

bojana-beović Svet24.si

Bojana Beović: Stanje je kar kritično. Živimo ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

IMG_20200708_113611_886 Odkrito.si

Omar Naber - Skriva otroka???

Helena Blagne Njena.si

V takšnem razkošju uživa Helena Blagne

ru
ru
0 09.02.2020 18:34:59

STOPILO SE VAM BO SRCE! Družba je vstopnico poklonila brezdomcu, NA TRIBUNI PA ... (foto)

Profimedia
Zgodba je v trenutku postala spletni hit, hčerka idejnega vodje velikodušne poteze je čivknila: 'Ne bi mogla biti bolj ponosna na svojega očeta'.

Sedmerica navijačev valižanske ragbi reprezentance se je iz domačega Milford Havena odpravila v Cardiff na tekmo z Italijo - na otvoritveno tekmo letošnjega pokala šestih narodov. Ker je eden od njih v zadnjem trenutku odpovedal udeležbo, je šesterici v rokah ostala vstopnica.

Z njo bi lahko naredili marsikaj, lahko bi jo prodali, lahko bi poklicali kakšnega znanca in ga povabili na tekmo. Vstopnica bi navsezadnje lahko ostala v žepu enega od njih, sedež na tribuni pa bi sameval. Vendar 50-letni Jonathan Morgan je prišel na genialno idejo, da bi vstopnico podarili brezdomcu. Prvemu, ki jim bo na poti na stadion Millennium padel v oči.


navijac ragbi


Tako so na ulici Westgate naleteli na gospoda po imenu Simon in mu ponudili vstopnico. "Jokal je med valižansko himno. Rekel je, da je bilo to nekaj najboljšega, kar se mu je zgodilo v življenju," je povedal Jonathan, ki je po objavi skupne fotografije na družbenem omrežju prejel ogromno pohval. Tudi od svoje hčerke Natassje: "Ne bi mogla biti bolj ponosna na svojega očeta. Imel je prosto vstopnico in jo je poklonil brezdomcu. Ta je dejal, da še nihče zanj ni naredil bolj prijazne stvari."

Veselju ni bilo konca. Družba je Simona na tribuni tudi primerno gostila. Fantje so spili nekaj piv in se na koncu veselili zmage Walesa z 42:0.

Značke: ragbi, wales

Članki iz rubrike