ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

ru
ru
0 09.02.2020 18:34:59

STOPILO SE VAM BO SRCE! Družba je vstopnico poklonila brezdomcu, NA TRIBUNI PA ... (foto)

Profimedia
Zgodba je v trenutku postala spletni hit, hčerka idejnega vodje velikodušne poteze je čivknila: 'Ne bi mogla biti bolj ponosna na svojega očeta'.

Sedmerica navijačev valižanske ragbi reprezentance se je iz domačega Milford Havena odpravila v Cardiff na tekmo z Italijo - na otvoritveno tekmo letošnjega pokala šestih narodov. Ker je eden od njih v zadnjem trenutku odpovedal udeležbo, je šesterici v rokah ostala vstopnica.

Z njo bi lahko naredili marsikaj, lahko bi jo prodali, lahko bi poklicali kakšnega znanca in ga povabili na tekmo. Vstopnica bi navsezadnje lahko ostala v žepu enega od njih, sedež na tribuni pa bi sameval. Vendar 50-letni Jonathan Morgan je prišel na genialno idejo, da bi vstopnico podarili brezdomcu. Prvemu, ki jim bo na poti na stadion Millennium padel v oči.


navijac ragbi


Tako so na ulici Westgate naleteli na gospoda po imenu Simon in mu ponudili vstopnico. "Jokal je med valižansko himno. Rekel je, da je bilo to nekaj najboljšega, kar se mu je zgodilo v življenju," je povedal Jonathan, ki je po objavi skupne fotografije na družbenem omrežju prejel ogromno pohval. Tudi od svoje hčerke Natassje: "Ne bi mogla biti bolj ponosna na svojega očeta. Imel je prosto vstopnico in jo je poklonil brezdomcu. Ta je dejal, da še nihče zanj ni naredil bolj prijazne stvari."

Veselju ni bilo konca. Družba je Simona na tribuni tudi primerno gostila. Fantje so spili nekaj piv in se na koncu veselili zmage Walesa z 42:0.

Značke: ragbi, wales

Članki iz rubrike