jin jang Dobra karma

Jin in jang: stik nasprotij oziroma človek je bog...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

STA
STA
0 14.04.2019 20:36:18

TIGER ZNOVA ZARJOVEL! Tiger Woods osvojil masters v Augusti

Reuters
Američan Tiger Woods je po enajstih letih znova osvojil enega od štirih največjih turnirjev. Zmagal je na mastersu v Augusti. To je njegov petnajsti 'major' v karieri, s čimer se je rekorderju Jacku Nicklausu približal na tri naslove.

Triinštiridesetletni Woods, ki je pred leti zaradi zdravstvenih in osebnih težav že skoraj postavil golf palice v kot, je v Augusti zmagal petič. Prvič je bilo to leta 1997, nazadnje pa 2005. Njegov zadnji 'major' je odprto prvenstvo ZDA z letnico 2008.

Woods je zadnji dan odigral s 70 udarci, s čimer je najbližje zasledovalce, rojake Dustina Johnsona, Brooksa Koepkeja in Xandra Schauffela, premagal za en udarec.

Vodilni pred zadnjimi osemnajstimi luknjami, Italijan Francesco Molinari, ni zdržal pritiska. Dva udarca prednosti je hitro zapravil, dokončno pa se je od drugega naslova na največjih turnirjih poslovil na 12. in 15. luknji, ko je njegova žogica končala v vodi.

Naslednji 'major' bo prvenstvo PGA sredi maja, junija je na sporedu US Open, julija pa odprto prvenstvo Velike Britanije oziroma The Open.

Značke: golf, sta

Članki iz rubrike