andrej škufca 2 Odkrito.si

Andrej Škufca o nosečnosti: Dolgo sva čakala

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 22. oktobra

jasnovidnost Petisvet.si

Čutila sem, da se bo sinu zgodilo nekaj groznega

lapajne1 Svet24.si

O prijatelju Jerneju Šugmanu: Tega nihče ne ...

Emi Nikočević– OBREZ!!! Svet24.si

Emi ne prenese hinavščine

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

Indira Ekić Njena.si

Takšen trebušček ima Indira Ekić!

rt
rt
0 11.10.2018 14:13:47

Par je privarčeval 1000 dolarjev za športni spektakel, a je kup denarja našel sinček: To se je zgodilo z "najdbo"!

Ameriškemu paru se je zgodilo nekaj neverjetnega.

Starša dvoletnega Lea iz Salt Lake Citiya, iz ameriške zvezne države Utah, sta nepazljivo na domači mizi pustila pisemsko ovojnico z 1.060 dolarji.
Denar, ki sta ga imela namen porabiti za nakup vstopnic za tekmo ameriškega nogometa, sta Ben in Jackee Belnap pustila na mizi iz preprostega razloga, da nanj ne bi pozabila. Nista pa pričakovala, da bo njun dve leti star otrok izkoristil priložnost in se s kuverto malce poigral.

"Naslednji dan sva ugotovila, da denarja ni in ga začela iskati. Preiskala sva vse kotičke v naši hiši, a ga nisva našla," je televiziji CBS priznala Jackee. "Imam pa še en koš, v katerega dajem pošto in dokumente, ki jih želim uničiti. Uničiva jih skupaj z Leom. Pogledala sem še tam in nato še v koš pod uničevalnikom papirja."

dolarji

Jackee je denar našla, a ne v obliki, ki bi ji kaj pomagal. Denar, ki ga je sinček dobrovoljno spustil skozi uničevalnik je, narezan na tanke trakove, ležal v košu.

"Približno pet minut sva bila čisto tiho," se šokantnega prizora spominja Jackee. "Nato sem prekinila tišino in rekla, 'to bo nekoč odlična zgodba za na poroko'."Starša Lea nista preveč skregala, saj ni vedel, da počne nekaj narobe. "Leo ni vedel, da je storil napako. Ne bi bilo fer, če bi se razjezila, saj najbrž niti ne ve, kaj je sploh denar. Za vse nakupe namreč uporabljava kreditne kartice."

A vse le ni izgubljeno. Belnapova sta dolarske trakce poslala ameriški vladni službi, ki se ukvarja z uničenim denarjem, kjer so jima tudi sporočili, da ga bosta verjetno dobila nazaj, če ga bodo le lahko identificirali.

Družina Belnap bo sicer na 1.000 dolarjev čakala še kar nekaj časa. "Rekli so nama, da postopek traja od pol leta do treh let," je še povedala Jackee.

Značke: nfl, denar

Članki iz rubrike