Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

slakonja1 Svet24.si

Novo življenje Klemna Slakonje

vodnar Petisvet.si

3 nebesna znamenja, ki bodo doživela šok!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

meghan Svet24.si

Izjemni pokloni Meghan Markle pokojni tašči

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

Stane Kadunc
Stane Kadunc
1 16.05.2018 22:12:22

Naši mladeniči merijo zelo visoko

Na tekmi bodo tokrat fantje potrebovali pomoč deklet z navijanjem.
psno
Drugi dan na svetovnem prvenstvu za mlajše člane bo namenjen tekmovanju mlajših članov v ekipni konkurenci.

Tu so naši cilji zelo visoki, za kar pa so krivi tudi odlični rezultati naših fantov v pripravljalnem obdobju. Zelo visoko pripravljenost so pokazali predvsem na tekmah v Srbiji in na Hrvaškem. Poleg tega so se izkazali tudi na številnih turnirjih, ki so potekali v zadnjem mesecu.

Toda trener naše reprezentance Albin Juvančič meni, da bo treba vseeno žogico spustiti na tla: "Res je, da so fantje zelo dobro delali. Imel sem kar nekaj težav s sestavo ekipe za tekmo. Res so v formi, toda vse to bodo morali pokazati tudi tu v Cluju. Seveda verjamem v njih, da bodo dali vse od sebe. Motivacije jim ne manjka. Sam bom zadovoljen z dobrimi predstavami vseh igralcev, ki bodo potem prinesle tudi dober ekipni rezultat. Koliko bo to pomenilo, pa bomo videli na koncu. Naš cilj je seveda borba za kolajno. Če bomo uspeli priti do nje, potem bomo lahko vsi skupaj bili zelo zadovoljni. Smo pa optimisti."

Ob velja dodati, da ima ta ekipa neko posebno energijo, ki je zelo podobna tisti pred 13 leti, ko je naša mlada reprezentanca pod vodstvom takratnega trenerja Franca Belcijana v Nachodu na Češkem postala celo svetovni prvak. No takrat so igrali Gornik, Mahkovic, Jerman in drugi.

Kot prvi v naši ekipi bo že malo pred deveto uro zjutraj krstil steze Žiga Požar. Ob enajsti uri bo šel na stezo Novomeščan Danijel Lavrič in takoj za njim Trboveljčan Nik Predovnik. Kot peti naš igralec bo nastopil Timi Jurančič, sicer član ekipnih prvakov Konstruktorja. Kot zadnji bo ob sedmih zvečer na vrsti še Kamničan Jakob Jančar, ki bo verjetno zelo obremenjen.

Vsi si močno želimo dobrih rezultatov vseh igralcev, saj bo potem samo nadaljevanje prvenstva veliko lažje. Na koncu lahko dodamo še, da bosta vseskozi v pripravljenosti Kranjčan Anže Bajželj in Litijan Tomaž Ivančič.

Galerija

Članki iz rubrike