Premiera filma Pero Lovšin, žena Darja in sin Matej Odkrito.si

Darji Lovšin bilo vsega dovolj in se je odselila

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 18. oktobra

1 Petisvet.si

Baba Vanga v zadnji prerokbi napovedala ...

FOTO2 Stanovanje Moste Svet24.si

FOTO: Bi za to stanovanje v Ljubljani plačevali ...

Kate Middleton Svet24.si

Kleopatra je rada zvrnila kozarec rujnega, Kate pa...

1066 Njena.si

Slovenska voditeljica objavila fotografijo hudih ...

sabina mlakar Njena.si

Sabina iz šova letela kot raketa?

gu
gu
0 02.05.2018 17:13:08

GROZLJIV PADEC na glavo! Gimnastičarka obležala, ŠOKIRANI gledalci povsem utihnili (video)

vszi
Gimnastičarke in gimnastičarji s svojimi vragolijami velikokrat izvabijo glasne vzdihe gledalcev, tokrat pa so ti samo obnemeli.

Za to je z grozljivim padcem z grede poskrbela komaj 16-letna Američanka, ki sliši na ime Morgan Hurd. Gre za eno najboljši gimnastičark na svetu, ki je nastop v kolumbijskem Medellinu končala na strašen način.

Ob zaključku vaje je seveda sledil seskok z orodja. Ta pa se je Hurdovi popolnoma ponesrečil. Po zelo grdem padcu na glavo in vrat je bila tekmovalka videti povsem odsotna. Kar obležala je in se ni premikala. Seveda je dvorana utihnila, saj gledalci niso vedeli, kako resno se je tekmovalka poškodovala.

Hurdovo je takoj pregledal reprezentančni zdravnik, ki ji je celo dovolil, da nadaljuje z nastopi. Najstnica se je odločila, da bo opravila še vajo na parterju, toda posledice silovitega padca so bile vseeno prehude, zato je z nastopi končala. "Razočarana sem, vendar vem, da je takšna odločitev najboljša zame. Še bolj naporno bom trenirala, ker bi rada zastopala svojo državo, do tokrat pa bom največji navijač," je po koncu nastopov povedala Hurdova.

Članki iz rubrike