Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

slakonja1 Svet24.si

Novo življenje Klemna Slakonje

vodnar Petisvet.si

3 nebesna znamenja, ki bodo doživela šok!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

meghan Svet24.si

Izjemni pokloni Meghan Markle pokojni tašči

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

gu
gu
0 02.05.2018 17:13:08

GROZLJIV PADEC na glavo! Gimnastičarka obležala, ŠOKIRANI gledalci povsem utihnili (video)

vszi
Gimnastičarke in gimnastičarji s svojimi vragolijami velikokrat izvabijo glasne vzdihe gledalcev, tokrat pa so ti samo obnemeli.

Za to je z grozljivim padcem z grede poskrbela komaj 16-letna Američanka, ki sliši na ime Morgan Hurd. Gre za eno najboljši gimnastičark na svetu, ki je nastop v kolumbijskem Medellinu končala na strašen način.

Ob zaključku vaje je seveda sledil seskok z orodja. Ta pa se je Hurdovi popolnoma ponesrečil. Po zelo grdem padcu na glavo in vrat je bila tekmovalka videti povsem odsotna. Kar obležala je in se ni premikala. Seveda je dvorana utihnila, saj gledalci niso vedeli, kako resno se je tekmovalka poškodovala.

Hurdovo je takoj pregledal reprezentančni zdravnik, ki ji je celo dovolil, da nadaljuje z nastopi. Najstnica se je odločila, da bo opravila še vajo na parterju, toda posledice silovitega padca so bile vseeno prehude, zato je z nastopi končala. "Razočarana sem, vendar vem, da je takšna odločitev najboljša zame. Še bolj naporno bom trenirala, ker bi rada zastopala svojo državo, do tokrat pa bom največji navijač," je po koncu nastopov povedala Hurdova.

Članki iz rubrike