aleksander ceferin Odkrito.si

S kom dopustuje Aleksander Čeferin?

ŽENSKA Svet24.si

Z vsakdanjimi zelišči v boj s slabim zadahom

Duhovna pot Petisvet

Vse se ruši! Kaj se dogaja?

genova, morandi, viadukt Svet24.si

FOTO in VIDEO: Tragedija v Genovi: minister ...

danijel subasić Svet24.si

Za slovo se je odločil še eden od ognjenih ...

Rita Ora Najstnica.si

Rita Ora pokazala svoje telo v kopalkah

Tanja Ribič Njena.si

Tanjo Ribič na morju ujel zgoraj brez

gu
gu
0 02.05.2018 17:13:08

GROZLJIV PADEC na glavo! Gimnastičarka obležala, ŠOKIRANI gledalci povsem utihnili (video)

vszi
Gimnastičarke in gimnastičarji s svojimi vragolijami velikokrat izvabijo glasne vzdihe gledalcev, tokrat pa so ti samo obnemeli.

Za to je z grozljivim padcem z grede poskrbela komaj 16-letna Američanka, ki sliši na ime Morgan Hurd. Gre za eno najboljši gimnastičark na svetu, ki je nastop v kolumbijskem Medellinu končala na strašen način.

Ob zaključku vaje je seveda sledil seskok z orodja. Ta pa se je Hurdovi popolnoma ponesrečil. Po zelo grdem padcu na glavo in vrat je bila tekmovalka videti povsem odsotna. Kar obležala je in se ni premikala. Seveda je dvorana utihnila, saj gledalci niso vedeli, kako resno se je tekmovalka poškodovala.

Hurdovo je takoj pregledal reprezentančni zdravnik, ki ji je celo dovolil, da nadaljuje z nastopi. Najstnica se je odločila, da bo opravila še vajo na parterju, toda posledice silovitega padca so bile vseeno prehude, zato je z nastopi končala. "Razočarana sem, vendar vem, da je takšna odločitev najboljša zame. Še bolj naporno bom trenirala, ker bi rada zastopala svojo državo, do tokrat pa bom največji navijač," je po koncu nastopov povedala Hurdova.

Članki iz rubrike