Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

jz
jz
0 14.04.2017 17:12:41

Nov sponzor OKS je Coca Cola: Pomembno je imeti ob sebi pravega partnerja

oks
Včeraj, 302 dneva pred slovesnim odprtjem zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu, so se na Bledu predstavili člani hokejske reprezentance Slovenije.

Čeprav verjetno brez Anžeta Kopitarja, bodo slovenski oklepniki storili vse, da bi ponovili uspeh z iger v Sočiju, ko so z izvrstnimi igrami in odličnim sedmim mestom presenetili prav vse. Tudi na Bledu so slovenski oklepniki v en glas zagotavljali, da bo v Pjongčangu Slovenija povezana in združena.


Podpisana je bila tudi sponzorska pogodba z družbo Coca-Cola. The Coca-Cola Company na globalni ravni podpira olimpijske igre že od leta 1928 in je ponosni partner štafete olimpijske bakle od leta 1992. S podporo mednarodnega olimpijskega komiteja ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem in širi olimpizem med milijoni potrošnikov po vsem svetu skoraj 90 let.

»Odločitev, da podpremo olimpijske sanje tudi v Sloveniji, je torej logičen naslednji korak. Z aprilom začenjamo nacionalno pobudo #Vednopodpiraj, s katero želimo spodbuditi slovenske potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in predvsem da jih ves čas brezpogojno podpirajo – v času vzponov in padcev,« je poudaril Luca Santandrea, direktor franšize za Hrvaško, Slovenijo in Bosno v Coca-Coli Adria, in dodal: »Pomemben motiv za podpis sponzorske pogodbe z OKS-SZS je tudi zaveza Coca-Cole, da spodbuja dobrobit skupnosti in da prispeva k vzgajanju močnejših prihodnjih generacij.«

503-17-coca cola
oks

Coca-Cola v Sloveniji je z OKS podpisala štiriletno pogodbo o sodelovanju. S sklenitvijo sodelovanja se je Coca-Cola tudi v Sloveniji, tako kot na globalni ravni, zavezala, da bo podpirala olimpijsko gibanje in olimpijske sanje slovenskih športnikov do leta 2020.« je poudaril predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez Bogdan Gabrovec.


O občutkih, ki spremljajo kandidate in nato olimpijce, je spregovoril Tomaž Razingar, hokejska legenda, ki mu je pripadla čast zastavonoše, ko je kot kapetan olimpijske hokejske reprezentance sodeloval pri prvem nastopu Slovenije na hokejskem turnirju ZOI 2014 v Sočiju. O tistem času je povedal: »Najbolj mi je ostal v spominu četrtfinale in seveda osvojitev sedmega mesta. Mala Slovenija si takrat ni predstavljala, da lahko posežemo tako visoko. Kljubovali smo vsem športnim zakonom. Med igralci je vladalo veselje in hkrati velika tekmovalna želja, da se dokažemo. Že res, da prihajamo iz majhne države, ampak mi znamo, smo si mislili. Komaj smo čakali, da se igre začnejo, saj smo v sebi čutili, da smo dobri. Takrat je bila Slovenija povezana in združena. Bilo je hudo!«
V prvem letu sodelovanja z OKS bo Coca-Cola namenila največ pozornosti podpori olimpijskega gibanja in olimpijskih sanj slovenskih športnikov. Štiriletna pogodba z OKS sicer Coca-Coli omogoča spodbujanje športa na najvišji, tekmovalni ravni, šport na lokalni ravni in rekreativno športno udejstvovanje vseh generacij. V duhu brezmejne podpore, prizadevanj za ozaveščanje mladih in spodbujanja aktivnega življenjskega sloga vseh ljudi bodo vse leto potekale različne aktivnosti na dogodkih v organizaciji Coca-Cole in partnerskih organizacij.

Značke: hokej, oks, coca-cola, sponzor

Članki iz rubrike