stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

sk
sk
0 27.01.2017 20:53:21

Celjanke optimistično na Madžarsko

Trener Gobec ( v ozadju) dosti pričakuje tudi od naveze Črep in Kozmus.
psno
Sobota je rezervirana za tekme v kegljaški evroligi, vse oči Slovencev pa bodo uprte le v naše prvakinje, igralke Celja.

Te bodo gostovale v Budimpešti, kjer jih bodo na znanem kegljišču Ferencvaroša gostile madžarske prvakinje, igralke Rakoshegyija. Slednji je sicer zelo mlad klub, ki pa je ekspresno prišel v vrh madžarskega ženskega kegljanja. V tem klubu igrajo predvsem zelo mlade madžarske igralke, ki pa so po večini tudi reprezentantke. Vsekakor gre za zelo močno ekipo.

Toda celjski cilji so tudi letos visoko postavljeni. Trener Lado Gobec se zaveda, da jih čaka težka naloga. K sreči se je forma po katastrofalni predstavi pred dvema tednoma v Mariboru vendarle močno dvignila. Cilj je doseči čim bolj ugoden rezultat, s katerim bi si doma lažje odprli pot na finale četverice.

Celjski strateg Lado Gobec je pred odhodom v glavno mesto Madžarske dejal: "Madžarke so spoštovanja vredna ekipa. Naš cilj je seveda vknjižiti čim ugodnejši rezultat. Tudi minimalni poraz bi bil v redu, v Celju bi to lahko nadoknadili. Kot ste dejali, se je forma res malo dvignila. Tisti spodrsljaj v Mariboru je bil vendarle kar dobrodošel. Dekleta so potem le začela bolj odgovorno delati in trenirati. Verjamemo, da se bo dobro izšlo in ponovno pridemo v finale."

Če bi Celjanke tudi v Budimpešti napravile podoben rezultat kot v Postojni, potem lahko iz Madžarske pričakujemo zelo dobre novice.

Članki iz rubrike