Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
01.09.2016 09:56:41
Deli članek:

Prizor, ki je ganil vse: kako je nogometaš razveselil osamljenega fantka

Fotografija velikokrat pove veliko več od besed. Tako je tudi v primeru igralca ameriškega nogometaša univerze na Floridi, Travisa Rudolpha, ki je s svojo potezo ganil ves svet.

Člani univerzitetne ekipe ameriškega nogometa iz Floride so se za en dan odpravili na obisk v osnovno šolo, kjer so se družili s tamkajšnjimi učenci. Med druženjem je nastala zelo ganljiva fotografija, ki je ujela lovilca Travisa Rudolpha med malico z osamljenim učencem Bojem, sicer avtistom, ki tudi zaradi svoje drugačnosti velikokrat svoj obrok poje sam.

"Ko sem ga zagledal, da malica sam, sem ga vprašal, če se mu lahko pridružim. Bo je 'kul' fant, s katerim bi se družil vsak dan, za nameček obožuje našo ekipo," je povedal Rudolph. Fotografijo je videla tudi Bojeva mama, ki je objavila ganljiv zapis na facebooku, v katerem je med drugim zapisala: "Eno od vprašanj, ki ga vsak dan namenim sinu, je, s kom je jedel kosilo. Včasih mi odgovori, da s sošolcem, toda večino dni je odgovor, da je bil sam. To so dnevi, ko sem žalostna zanj, toda njemu ni mar za to, da je sam. Je prijazen fant, ki je pripravljen pomagati vsakomur, ki ga sreča. Toda, ko sem videla fotografijo Travisa Rudolpha, ki malica z mojim sina, sem bila zelo srečna. Ta dan me ni skrbelo, če je moj sin jedel sam, ker je je sedel nasproti nekoga, ki je vzornik mnogim."