Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
10.08.2016 19:09:27
Deli članek:

Rio dočakal tudi svojo prvo olimpijsko zaroko

vszi

Bilo je le vprašanje časa, izvedbe in glavnih akterjev, toda že pred olimpijskimi igrami je bilo jasno, da se kaj takega mora zgoditi; to je pač zelo čustveno obdobje za marsikaterega športnika ali športnico.

Prva srečnica je bila igralka brazilske ragbi reprezentance, Isadora Cerullo. Po koncu slavnostne podelitve, ki se je Brazilija sicer ni udeležila, saj je tekmovanje končala na 9. mestu, je Isadora vendarle prišla do svoje velike nagrade.

Do nje je namreč stopila Marjorie Enya, sicer njeno dekle in prostovoljka na olimpijskih igrah, ter jo zaprosila za roko, še pred tem pa je celoten stadion navdušila s čustvenim govorom.

"Takoj ko sem izvedela, da bo v ekipi za olimpijske igre, sem vedela, da mora biti nekaj posebnega. Ona je ljubezen mojega življenja in želela sem pokazati ljudem po svetu, da prava ljubezen vedno zmaga," je povedala Enya, ki se je s svojo partnerico Isadoro, ki je prej živela v ZDA, preselila v brazilski Sao Paulo, da bi se lahko čim bolje pripravljala na olimpijske igre.