Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
15.03.2016 20:15:20
Deli članek:

Grobi ragbi ali 11 šivov na moškosti!

Bolj grobo ne gre, v najboljši francoski ragbi ligi irski reprezentant Haydn Peacock skorajda ob svojo moškost.

Dejstvu, da je ragbi verjetno najbolj grob šport na zemeljski obli, najbrž ne bi oporekalo mnogo ljudi.

Zadnji dokaz prihaja iz Francije, kjer si kruh pri AS Carcassonne  služi tudi Irec Haydn Peacock. Temu je tekmec na tekmi St. Esteve Catalans pred mesecem dni skorajda odtrgal penis!!!

"Ko smo igrali na tej tekmi, mi je nekdo skoraj odtrgal mojo 'kumaro'," je dogajanje slikovito opisal sicer v Avstraliji rojeni igralec ragbija. Do poškodbe njegovega "premoženja" je prišlo potem, ko ga je med igro tekmec zagrabil za mednožje. 

Haydn sprva ni ugotovil, da bi bilo kaj narobe in je igral dalje, toda od polčasu je vseeno pregledal stanje in ugotovil, da je veliko slabše, kot je pričakoval. "Pogledal sem penis in videl, da del njega visi stran in sem poklical zdravnika," je pripovedoval hrust, kateremu je nato zdravnik penis oskrbeti s kar 11 šivi!

Čeprav ga je ragbi skorajda stal njegove moškosti, pa tudi v prihodnje ne bo nosil ščitnika za moda, pravi, da tega enostavno ne bo nadel. "Trener mi je rekel, da ga moram kupiti, a ne bom ga nosil. V redu je. Šive so mi že odstranili, ne zganjajte drame."