Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
zf
zf
22.01.2016 23:14:49
Deli članek:

Erik Čeh novi član postojnskega prvoligaša

zf
Erik Čeh odslej v modri postojnski majici.

Mini prestopni rok med balinarji je prinesel kar dve spremembi v prvoligašu Postojna. Prišel je slovenski reprezentant Erik Čeh, odšel pa mladinski reprezentant Matija Povh.

Čeh, novi član vodilnega moštva v I. ligi zahod, je doslej tekmoval za Jadran Hrpelje Kozina. Gre za mladinskega reprezentanta Slovenije, ki je na svetovnem prvenstvu leta 2014 v italijanskem Chieriu osvojil bronasto odličje v bližanju in zbijanju v krog, lani v Casablanci pa delil peto mesto v natančnem zbijanju.

Vodilna ekipa iz Postojne pa je ostala brez Matije Povha, ki je bil lani v Maroku svetovni podprvak v štafeti z Nikom Švaro in se veselil svojega drugega odličja na velikih tekmovanjih. Sežančan je že nastopil za superligaša Hrast iz Kobjeglave.

Postojnčani bodo nadaljevali prvoligaško tekmovanje 23. aprila, ko se bodo pomerili s Trto v Svetem Antonu, ki je po prvem delu na petem mestu. V Postojni ta čas hitijo z deli pri obnovi Zelene dvorane, ki bo odslej prava lepotica. Ob odprtju konec aprila pripravljajo kakovosten turnir.