Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ru
ru
28.09.2015 10:28:49
Deli članek:

Tudi orjaki so romantični: Izgubil tekmo, dobil zaročenko

Romunija ni med tistimi reprezentancami, ki navdušujejo na svetovnem prvenstvu v ragbiju. Je pa zato na drugačne način navdušil eden od igralcev romunske izbrane vrste.

Če bi množice na slovitem londonskem Wembleyju vedele, kaj sledi, po koncu dvoboja Irske in Romunije zagotovo ne bi takoj začele zapuščati stadiona. Pravzaprav je sledil celo bolj zanimiv del, kajti kakovostna razlika med omenjenima reprezentancama je bila preprosto prevelika, da bi si kdorkoli lahko obetal dramatično srečanje.

Romuni, ki so vsa pričakovanja dosegli (in presegli) že z uvrstitvijo na prvenstvo, tako ob porazu sploh niso bili razočarani in so se takoj po tekmi pripravili na nekaj povsem drugega. Priskočili so na pomoč soigralcu Florinu Surugiuju, ki je za minute po zadnjem žvižgu načrtoval romantičen nagovor svoje izvoljenke. 

Pripeljal jo je na igrišče, ostali igralci so pripravili lepo ozračje, sodelovali pa so tudi gledalci, ki so še ostali na stadionu in so opazili, kaj se dogaja. Nekje od zadaj je prišel tudi aplavz irskih igralcev, medtem ko je romunski hrust pokleknil in svoje dekle zaprosil za roko. Tako kot se spodobi, prstan seveda ni manjkal.

Mladenka je bila sprva šokirana, kmalu pa je navdušena privolila in sprožila navdušenje, ki si ga lahko ogledate v zelo simpatičnem posnetku.