duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

donald-trump, melania-trump Svet24.si

VIDEO: Ob Donaldu mračna Melania. Ob tem, kar je ...

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

franko bajc Njena.si

Franko, kot ga še niste videli

gg
gg
0 13.10.2014 00:00:32

Bilderji in bilderke ogreli Ajdovce

st
V športnem centru Police v Ajdovščini je potekalo že tretje tekmovanje MAXXIMUM OPEN v kategorijah bikini, fitness in bodybuilding, ki se ga je udeležilo več kot 100 tekmovalcev iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Češke in Italije.
Tekmovanje je potekalo v okviru svetovne fitnes in bodibilding zveze IFBB pod organizacijo podjetja Maxximum in športnega društva za bodybuilding Ajdovščina. Pred nabito polno dvorano z navdušenim občinstvom smo si v Ajdovščini ogledali 17 različnih kategorij, na koncu pa so bili izbrani še trije skupni zmagovalci. V kategoriji bikini je to postala Hrvatica Dora Adanić, v kategoriji bodybuilding je skupno zmago osvojil Hrvat Danijel Miklečić, medtem ko je skupni zmagovalec kategorije Classic Bodybuilding tako kot lani postal Ptujčan Boštjan Renko.

Boštjan je trenutno naš najboljši tekmovalec v kategoriji Classic Bodybuilding in je pred kratkim osvojil odlično drugo mesto na prestižnem tekmovanju Arnold Classic v Madridu, ki ga organizira sam Arnold Schwarzenegger.

Tekmovanje Maxximum Open je tudi letos poželo veliko pohval tako s strani tekmovalcev kot obiskovalcev, ki so tekmo obiskali v rekordnem številu, kar je zagotovo znak, da se ta šport pri nas vedno bolj razvija. Več informacij najdete na www.maxximum.si in www.maxximum-open.si.

Galerija

Članki iz rubrike