favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

gg
gg
0 13.10.2014 00:00:32

Bilderji in bilderke ogreli Ajdovce

st
V športnem centru Police v Ajdovščini je potekalo že tretje tekmovanje MAXXIMUM OPEN v kategorijah bikini, fitness in bodybuilding, ki se ga je udeležilo več kot 100 tekmovalcev iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Češke in Italije.
Tekmovanje je potekalo v okviru svetovne fitnes in bodibilding zveze IFBB pod organizacijo podjetja Maxximum in športnega društva za bodybuilding Ajdovščina. Pred nabito polno dvorano z navdušenim občinstvom smo si v Ajdovščini ogledali 17 različnih kategorij, na koncu pa so bili izbrani še trije skupni zmagovalci. V kategoriji bikini je to postala Hrvatica Dora Adanić, v kategoriji bodybuilding je skupno zmago osvojil Hrvat Danijel Miklečić, medtem ko je skupni zmagovalec kategorije Classic Bodybuilding tako kot lani postal Ptujčan Boštjan Renko.

Boštjan je trenutno naš najboljši tekmovalec v kategoriji Classic Bodybuilding in je pred kratkim osvojil odlično drugo mesto na prestižnem tekmovanju Arnold Classic v Madridu, ki ga organizira sam Arnold Schwarzenegger.

Tekmovanje Maxximum Open je tudi letos poželo veliko pohval tako s strani tekmovalcev kot obiskovalcev, ki so tekmo obiskali v rekordnem številu, kar je zagotovo znak, da se ta šport pri nas vedno bolj razvija. Več informacij najdete na www.maxximum.si in www.maxximum-open.si.

Galerija

Članki iz rubrike