Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
16.07.2024 20:17:50
Deli članek:

Odbojkarji ACH Volleya dobili tekmece v ligi prvakov

alesfevzer.com

Slovenski odbojkarski prvaki ACH Volley so danes dobili tekmece v prihodnji sezoni lige prvakov. Ljubljančani bodo igrali v skupini A, kjer se bodo pomerili z nemškim Berlin Recycling Volleys, poljskim Projektom iz Varšave in belgijskim Greenyardom iz Maaseika.

Posebej zanimiv utegne biti dvoboj z nemškim predstavnikom Berlin Recycling Volleys, katerega barve je v prejšnji sezoni branil reprezentančni bloker Sašo Štalekar, ki bo v novi sezoni nosil dres slovenskih prvakov.

Po besedah trenerja moštva Matjaža Hafnerja so v ljubljanskem taboru z žrebom zadovoljni. "V tako močnem tekmovanju, kot je liga prvakov, ni lahkih nasprotnikov in definitivno nas v skupini A čaka težko delo. Vsekakor menim, da smo sposobni pustiti močan vtis in se uvrstiti tudi v nadaljevanje tekmovanja," je v sporočilu za javnost dejal Hafner.

Dodal je še, da moštvo želi izkoristiti svoje priložnosti in zmagovati ter dostojno zastopati slovensko odbojko v tem pomembnem tekmovanju. V lanski sezoni je ACH izpadel že v skupinskem delu lige prvakov.

Natančen razpored za tekmovanja za sezono še ni znan.